Pridobivanje električne energije s samooskrbno sončno elektrarno

Mini sončna elektrarna je prihodnost pridobivanja elektrike

by

Mini sončna elektrarna je odlična rešitev za vse tiste, ki živite v manjšem objektu in želite s pomočjo obnovljivih virov kot so voda, veter ali zrak poskrbeti za okolju prijazno pridobivanje električne energije. S pomočjo mini sončne elektrarne boste samooskrbni, kar pomeni, da boste povsem neodvisni od drugih pri pridobivanju energije, obenem pa boste prijazni do okolja v katerem živite, saj boste za delovanje porabili vire, ki so v naravi in so sposobni obnavljanja.

V podjetju LCR imamo na voljo storitve, ki vam omogočajo izdelavo sončne elektrarne na ključ, z vami pa smo od začetka projektiranja in dimenzioniranja mini sončne elektrarne pa do končnega priklopa na distribucijsko omrežje. Prepričani smo, da vam bo mini sončna elektrarna za hišo ali vikend polepšala življenje, saj bo vaše bivanje veliko bolj ekološko, obenem pa boste privarčevali kar nekaj denarja.

Postavljanje mini sončne elektrarne na streho

Mini sončna elektrarna za delovanje uporablja obnovljive vire iz okolice

Obnovljivi viri iz okolice kot so voda, veter ali zrak, so, kot že ime pove, popolnoma obnovljivi, tako da  z njihovim izkoriščanjem ne škodujemo okolju, obenem pa nam lahko omenjeni viri izjemno pomagajo pri delovanju mini sončne elektrarne. Uredba, ki je stopila v veljavo leta 2016 namreč omogoča malim poslovnim odjemalcem samooskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov za celotno ali pa zgolj delno pokrivanje lastne porabe električne energije. Vse kar potrebujete je kakovostna naprava za samooskrbo, ki omogoča neto merjenje. Mini sončna elektrarna za hišo je idealna za bivanje v ruralnem okolju, na podeželju, v objemu narave, kjer pride samooskrba še toliko bolj do izraza.

 

Mini sončna elektrarna za hišo – odlična cena za kakovostno rešitev

Mini sončna elektrarna je v zadnjem času izjemno priljubljena stvar za vse tiste, ki uživajo življenje v sožitju z naravo in se zavedajo pomena samooskrbe za nadaljnje življenje in generacije. V našem podjetju se prav tako zavedamo odgovornosti, ki jo prinaša naše delovanje za naslednje generacije, zato se trudimo, da s svojimi produkti skrbimo za naravo oz. ji ne škodujemo. V naši spletni ponudbi lahko najdete kakovostne mini sončne elektrarne za samooskrbo, s pomočjo katerih bo pridobivanje električne energije popolnoma enostavno,  s tem pa boste privarčevali kar nekaj denarja.

Mini sončna elektrarna za hišo je na začetku nekoliko večji strošek, a že kmalu po nakupu boste videli, koliko denarja z njo privarčujete, strošek boste kmalu povrnili, po tem pa boste vsak mesec privarčevali denar, ki ga boste lahko porabili za druge stvari. Za več informacij o mini sončnih elektrarnah nas lahko kontaktirate po telefonu ali emailu ali pa se oglasite v našem podjetju.

Preberite si tudi...