Zaščitne delovne obleke

Delovne obleke, ki so prilagojene vašim željam in potrebam

by

Delovne obleke, bodisi enodelne bodisi dvodelne, so v nekaterih panogah postale prava stalnica. Področja, ki so še posebej občutljiva na čistočo in neoporečnost produktov oz. storitev, veliko dajo na kakovostne delovne obleke in trpežnih materialov. Ker pa t. i. zaščitna delovna oprema in oblačila nemalokrat predstavljajo pravcat stroškovni zalogaj, se veliko podjetij odloča za njihovo izposojo. Podjetje Lindström tako že vrsto let nudi izposojo kakovostnih delovnih oblek in zaščitne delovne opreme, pri čemer so v zadnjem času še posebej razširjene zaščitne maske, pri tem pa svojim strankam nudi popolno prilagodljivost. K zaščitni delovni opremi med drugim sodijo zaščitni delovni kombinezon in ostala delovna oblačila: hlače, majice, enodelni kompleti, zaščitne rokavice itd. Panoga, v kateri so delovne obleke in zaščita sodelavcev ter izdelkov še posebej pomembni, je seveda farmacevtska industrija, zaostaja pa ne niti prehrambena industrija in nekatere ostale. Lindström se na tem področju popolnoma prilagodi zahtevam stranke in nudi vse za najboljšo zaščito.

Zaščitni delovni kombinezon ali hlače?

Med najbolj priljubljene artikle, ki jih za izposojo nudi Lindström, sodita zaščitni delovni kombinezon in hlače. Medtem, ko je v nekaterih panogah zaželena ali pa celo nujna uporaba zaščitnega delovnega kombinezona (denimo v farmacevtski industriji), saj le-ta popolnoma onemogoči vsakršno možnost kontaminacije, pa drugod zadostujejo sledeča delovna oblačila: hlače ali pa zgolj ustrezen zgornji del oblačila. Slednja so tako primernejša takrat, ko kontaminacija ne predstavlja (pre)velikega tveganja. Čeprav vsekakor obstajajo nasprotniki delovnih oblačil, pa se premalo poudarja njihov pozitiven doprinos k podjetju: ustrezne delovne obleke – kot denimo zaščitna delovna oprema, zaščitni delovni kombinezon, hlače ali majica – namreč niso zgolj potrebni za varnost in udobje pri delu, temveč dajejo dober vtis o samem podjetju. Podjetje Lindström tako omogoča možnost izposoje raznovrstnih artiklov v vseh velikostih in za različna področja, med katerimi še posebej izstopajo sledeča: farmacija, gostinstvo, prehrambena industrija, zdravstvene ustanove, avtomobilska industrija, elektroindustrija itd.

Standardne in posebne kolekcije zaščitne delovne opreme

Zaščitne delovne obleke

Delovna oblačila – hlače, majice, zaščitni delovni kombinezoni in ostala zaščitna delovna oprema – v ponudbi podjetja Lindström se prilagajajo zahtevam posamezne panoge ter potrebam naročnika. Obstajajo pa v več različicah, in sicer nekatere med njimi sodijo v t. i. standardne kolekcije delovnih oblek, druge pa v posebne kolekcije zaščitne delovne opreme. Standardne kolekcije delovnih oblek za izposojo Lindström predstavljajo dokaj nezapleteno in preprosto izbiro, a vseeno nudijo veliko različnih možnosti in kombinacij. V grobem lahko t. i. standardna delovna oblačila – hlače, majice itd. – ter enodelno delovno obleko – kombinezon – označimo za delovno opremo, ki načeloma izpolnjuje potrebe vsakega podjetja. Tovrstna zaščitna oblačila so izdelana iz kakovostnih materialov in vključujejo trajne in dobro prilegajoče se delovne hlače, majice, srajce, jopiče, zaščitne delovne kombinezone in druga delovna oblačila. Hlače in kombinezoni so prilagojeni posamezni panogi in običajno odpornejši in trpežnejši, s tem pa primernejši za težavnejša dela.

Kako izbrati primerno delovno oblačilo – hlače, jopič, kombinezon itd.

 

Izbira posamezne delovne obleke je seveda odvisna od panoge, v kateri smo zaposleni. Ravno zato pa izposoja zaščitne delovne opreme predstavlja tolikšno prednost: tu imamo namreč priložnost izbrati delovno obleko po lastni izbiri, prilagojeno dejanskim potrebam, ki jo podjetje Lindström dostavi brez začetnega denarnega vložka. Poškodovano ali umazano delovno oblačilo Lindström tudi prevzame, nazaj pa dostavi čisto, prav čistoča in higiena pa sta tista dejavnika, ki sta v nekaterih panogah najpomembnejša, saj je od njih odvisen ugled podjetja. Slednje najbolje pride do izraza prav v gostinskih obratih, kjer morajo biti delovna oblačila – hlače, srajce in telovniki – brezhibno čista, saj pričajo o urejenosti samega obrata. Lindströmova linija HoReCaPro nudi širok izbor oblačil za delovno rabo. Poleg standardnih kolekcij so na voljo tudi posebne kolekcije, ki upoštevajo posebne želje in smernice posameznega naročnika. Vsa oblačila, ne glede na kolekcijo, so vedno certificirana, na ta način pa v skladu z najnovejšimi predpisi in trendi. Poleg izposoje in dostave oblačil Lindström nudi tudi svetovanje in vzdrževanje, kar vam bistveno olajša postopek izbire, obenem pa omogoči, da se lahko osredotočite na svoje delo.

Zakaj je delovne obleke bolje najeti?

Marsikdo, ki za svoje podjetje potrebuje delovne obleke, najprej pomisli na njihov nakup, saj se ta običajno zdi preprostejši in cenejši. Še zdaleč pa temu ni tako; čeprav se nam finančni vložek v nakup zaščitne delovne opreme na začetku morda zdi manjši od izposoje, pa moramo kot enega izmed glavnih dejavnikov upoštevati skrb za delovna oblačila. Hlače, majice, jopiči in zaščitni delovni kombinezoni namreč potrebujejo redno vzdrževanje, popravila, zamenjavo in logistiko, prav vse našteto pa običajno pretehta v smeri izposoje, ki ne skriva nobenih dodatnih stroškov. Podjetje Lindström, ki je na trgu prisotno že vrsto let, nudi tako izposojo in skladiščenje delovnih oblek – kombinezonov, hlač, majic in ostalega – kot tudi redno čiščenje in vzdrževanje. Poleg tega se ponaša z izredno odzivnostjo pri zamenjavi morebitnih poškodovanih oblačil, kot prednost pa svojim naročnikom nudi tudi nove kolekcije ob sezonskih spremembah. Ker podjetje sodeluje z vrhunskimi pralnicami in čistilnicami, tudi samo poskrbi za prevoz med dotočnim podjetjem in čistilnim servisom.

Preberite si tudi...