Spletna cvetličarna s cvetjem

Spletna cvetličarna Patricija za brezskrbno dostavo cvetja na dom

by

Spletna cvetličarna Patricija z vedno svežim in kvalitetnim cvetjem je odlična rešitev za tiste, ki vam je odveč stalno pohajanje po trgovskih centrih. Če lahko iz udobja domačega kavča naročite hrano, oblačila in knjige, zakaj to ne bi bilo možno tudi za dostavo šopka na dom?

 

Spletna cvetličarna- presenetite svoje najbližje s šopkom na dom

V današnjem svetu, ko venomer hitimo in se nam mudi, pogosto pozabimo na rojstne dneve, obletnice in druga slavja naših bližnjih. Če ste kdaj znašli v takšni situaciji, veste, kako neprijetno je nato hiteti v trgovino in iskati primerno darilo za slavljenca v zadnjem trenutku. Spletna cvetličarna vam omogoča konec teh skrbi-  poskrbimo za dostavo svežega rezanega cvetja oz. šopek  na dom. Takšno lepo gesto si bodo vaši najbližji gotovo zapomnili.

Šopek na dom

Ponudba v spletni cvetličarni Patricija

Naša spletna cvetličarna vam ponuja najrazličnejše šopke na dom. Odločite se lahko za različne pakete, ki se med seboj razlikujejo po številu cvetja, raznolikosti cvetja, v končni fazi pa tudi v ceni. Pri vsakem šopku vam ponujamo različne velikosti, od mini do maksi. Poleg šopkov in rezane cvetja imamo v ponudbi tudi žalne vence, sveče in ikebane.

Izbira cvetja je seveda povezana s praznikom, ki ga praznujete. Za obletnice se tradicionalno podarja vrtnice, ki so simbol večne ljubezni. Prav tako ljubezen ponazarja tudi tulipan. Nagelj je cvet, ki ponazarja spravo, prijateljstvo in mir. Mimoza simbolizira spoštovanje, varnost in gotovost, podarja pa se jo ženskam na dan žena. Orhideja je cvet finančnega napredka, zato se jo lahko podarite na primer ob napredovanju v službi. Cvet irisa je glasnik dobrih novic, jasmin pa simbol srečnega zakona. Vse te cvetove in še več najdete v naši spletni cvetličarni.

 

Dostava cvetja na dom

Ker se naša cvetličarna Patricija nahaja v Mariboru, ponujamo brezplačno dostavo cvetja na dom v okolici Maribora (prb. 20 km). Zagotavljamo vam vedno sveže kvalitetno cvetje, ki ga aranžira izurjena cvetličarka. Z izdelovanjem šopka začnemo šele po prejemu plačila. Za dostavo šopka na dom popoldan je naročilo treba izvesti in poravnati vsaj do 11:00 ure na dan dostave. Za dostavo zjutraj do 12:00 ure je naročilo potrebno izvesti in poravnati vsaj do 21:00 ure delovni dan pred dostavo oziroma v soboto za dostavo v ponedeljek. Za naročilo žalnega cvetja nas kontaktirajte vsaj 24 ur na delovni dan pred dostavo.

Dostava cvetja na dom

Šopek na dom, ki bo popolnoma ustrezal obdarjencu

Pri izdelavi šopka imate v spletni trgovini Patricija možnost izbire vseh najmanjših podrobnosti povezanih s šopkom. Zraven velikosti in vrste cvetja lahko šopku dodate tudi razne dodatke:

  • vizitke različnih velikosti,
  • vino,
  • vaze,
  • sladkarije …

Preberite si tudi...