Sedežne garniture, trosedi, kavči, zofe, fotelji po ugodni ceni

by

Sedežne garniture je potrebno izbrati premišljeno

Izbira prave sedežne garniture je pomembna odločitev, saj gre za osrednji in najbolj uporaben predmet v vsaki dnevni sobi. Ni samo del pohištva na ogled, temveč ga tudi zelo pogosto uporabljamo. Zato je še kako pomembno, da se na njej počutimo sproščeno in udobno. Za izbiro sedežne garniture si zato vzamemo več časa kot pri ostalih kosih pohištva.

Kavči, trosedi, zofe, počivalniki in fotelji so središče dnevne sobe, zato želimo, da je naša sedežna garnitura udobna in nam nudi sproščujoče trenutke. Ob vsem tem seveda pričakujemo, da je izbrana sedežna garnitura (ali trosed) stilsko dovršena in odraža naš osebni slog. V naši ponudbi najdete tako garniture vrhunskih proizvajalcev kot tudi takšne po ugodnih cenah. Izbirate lahko med različnimi materiali kot so usnje, eko usnje, blago ali mikrotkanine.

Moderne sedežne garniture  so praktične, udobne in prijazne za uporabo

Moderne sedežne garniture odlikujejo rave in čiste linije, ki odražajo skrbnost, izbran življenjski slog in izvirnost gostitelja. Bistvo moderne dnevne sobe je v čim večji odprtosti in dihanju prostora. Zato so moderne sedežne garniture praktične in udobne, predvsem pa so prijazne za uporabo in vzdrževanje.

Moderne sedežna garnitura s svojim videzom takoj pritegne poglede obiskovalcev, saj lepo dopolni vsako dnevno sobo. Z uporabo inovativne tehnologije poskrbi za vrhunsko udobje, ki se med drugim lahko zagotovi s stopenjskim dvigovanjem naslonov za glavo. Na voljo so vam elegantne usnjene sedežne garniture v klasični ali kotni izvedbi, pa tudi moderne sedežne garniture iz blaga v različnih barvah in vzorcih. Prav vsi modeli se ponašajo z elegantnim dizajnom in prefinjenimi detajli, ki podajo garnituri še tisto zadnjo piko na i in popolno estetsko dovršenost. Številne počivalne funkcije sedežne garniture ter udobno oblazinjenje moderne sedežne garniture pa omogočajo udobno sprostitev ali počitek.

 

Usnjene sedežne garniture – moderna eleganca, lepota, moč in prefinjenost

Če želite kakovostno sedežno garnituro, ki ne zahteva napornega vzdrževanja, je najbolje izbrati sedežno garnituro iz usnja. Usnjene sedežne garniture odlikujejo kakovost, trpežnost in minimalno vzdrževanje, zato bo dolgo ohranila prvotni videz. Izbirate lahko med umetnim ali naravnim usnjem. Seveda je najboljše, da izberete kar naravno usnje, saj gre za material, ki diha in se hkrati prilagaja temperaturi telesa. Prav iz tega razloga je usnje najprimernejši material za moderne sedežne garniture.

Čeprav je nekoliko dražja, se nakup usnjene sedežne garniture obrestuje, saj se takšen izdelek ponaša z izjemno visoko kakovostjo in zelo dolgo življenjsko dobo.

 

Trosed z ležiščem predstavlja odlično izbiro

Trosed z ležiščem je v notranjem opremljanju pravzaprav neverjetno uporabna oprema. Na pogled je lahko namreč povsem normalen in moderen kavč, ki pa se pod okriljem noči spremeni v dovolj široko in udobno posteljo. Raztegljivi kavč oz. trosed je tako idealna rešitev za majhna stanovanja ali otroške sobe, kjer bi postelja zavzela preveč prostora. Trosed z ležiščem pa omogoča, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavo z gosti, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na vašo posteljo. Čez dan na ta način pridobimo tudi veliko dodatnega prostora.

Trosed z ležiščem lahko postavite tudi v dnevno sobo in ga po potrebi raztegnete, ko vas obiščejo gosti, ki bodo pri vas prespali. Na voljo so celo takšni, iz katerih raztegnemo dve ločeni postelji. Tako vam ni treba imeti posebne spalnice za goste.

Če je vaš dnevni prostor večji, ga boste najbolje izkoristili z razgibano postavitvijo trosedov, dvosedov in foteljev. Ker gre za ločene sedežne garniture, se lahko z njihovo optimalno postavitvijo enostavno igrate. Velikost troseda je zelo pomembna, zato vam svetujemo, da pred nakupom preučite, koliko prostora lahko zavzame raztegnjen trosed in v prodajalno vstopite z natančnimi merami.

Če boste trosed raztegovali vsak dan, bodite pozorni na njegovo udobnost, trpežnost in enorgonomičnost. Pomembno je, da je mehanizem za raztegovanje troseda čim lažji, da ga boste lahko preprosto raztegnili in zložili nazaj. Ker je raztegljiv trosed načeloma vedno oblikovan tudi kot postelja, je pomembno, kakšna je vzmetnica. Lahko je trša ali mehkejša oziroma telesu nudi manj ali več opore.

Sedežne garniture, trosedi, kavči so danes multifunkcionalni

Danes vedno več delamo in domov prihajamo pozno. Največ časa doma nato preživimo v večernih urah, ki pa jih najraje sproščeno preživljamo v udobju sedežne garniture. Trosed, kavč in sedežna garnitura niso več kos pohištva, ki je namenjen le sedenju in gledanju televizije, temveč so postali najbolj zasedena točka doma. Na njih lahko zleknjeni gledamo najljubši film, beremo, počivamo, jemo, brskamo po internetu, delamo s prenosnim računalnikom ter se družimo z družino in prijatelji. Sodobne sedežne garniture in trosedi morajo zato biti oblikovani tako, da omogočajo odvijanje vseh teh aktivnosti.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer se boste lahko prepričali, kako pestra je naša ponudba pohištva za dnevno sobo. Sedežne garniture in trosedi pa so še posebej ugodni, ko je akcija. Takrat se nakup še posebej izplača. Obiščite nas in se prepričajte.

Preberite si tudi...