pohištvo po meri

Pohištvo po meri za zasebne in poslovne prostore

by

Pohištvo po meri je vsestransko uporabno, saj je popolnoma personalizirano. Kaj to pomeni? Izdelava pohištva po meri poteka tako, da izvajalec najprej skrbno posluša vaše želje in preference, nato prostor natančno izmeri in skladno z merami in vašim dogovorom oblikuje izbrano pohištvo po meri. Cena je zelo ugodna, saj boste s takšnim pohištvom zadovoljni še vrsto let. Ker je popolnoma prilagojeno vašemu stanovanju ali poslovnem prostoru, boste vanj pospravili vse kar si želite, obenem pa bo prostor do potankosti izkoriščen. Prav zato je pohištvo po meri v zadnjih letih spet vedno bolj priljubljeno. Kupci vedno bolj prisegajo na kakovostno personalizirano pohištvo po meri. Cena je primerljiva s kvalitetnimi industrijskimi izdelki, ki pa v primerjavi z izdelavo pohištva po meri niso niti približno tako uporabni.

 

Pohištvo po meri za celotno stanovanje

Za pohištvo po meri se lahko odločite iz več razlogov. Če je vaše stanovanje manjše velikosti, je izdelava pohištva po meri skoraj nujna, saj je ustrezno velikost omar in ostalih kosov opreme težko kupiti. Za izdelavo pohištva po naročilu pa se lahko odločite tudi iz čisto estetskega vidika, saj se pohištvo po meri v prostore veliko bolje prilega. Vgradne omare, kuhinje in podobno stojijo od stene do stene in od stropa do tal, barva in material pa sta popolnoma prilagojena vašim željam. Cena pohištva po meri je dandanes zelo ugodna.

 

Vgradne omare

Vgradne omare so eden bolj priljubljenih kosov izdelave pohištva po meri. Ker lahko njihovo postavitev oblikujemo čisto po svojih željah, so zares vsestransko uporabne. Če stojijo na hodniku, lahko vanje pospravimo jakne, čevlje in vse pripomočke, ki v sobe ne sodijo, če pa stojijo v sobah, bodo vaša oblačila vedno skrbno pospravljena. Pri opremljanju stanovanja naj torej ne igra glavne vloge le cena pohištva po meri, temveč tudi kvaliteta in praktičnost. Z izdelavo pohištva po naročilu si boste olajšali marsikatero zagato, ko ne veste, kam določen predmet pospraviti.

vgradne omare

Kuhinje

Tudi oprema v kuhinji spada med zelo priljubljeno pohištvo po meri. Cena je, za razliko od veliko večje uporabnosti in praktičnosti, popolnoma primerljiva z industrijsko izdelanimi kuhinjami. Tovrstna izdelava pohištva po meri omogoča popoln izkoristek prostora, obenem pa popolno prilagoditev kuhinjskih elementov vašim potrebam. Ker ima velika družina popolnoma druge želje po kuhinjskih elementih kot nekdo, ki živi sam, je masovno izdelane kuhinje praktično nemogoče oblikovati tako, da bi njihova postavitev ustrezala vsem. Če v kuhinji preživite veliko časa, med kuhanjem pa uporabljate veliko različnih pripomočkov, je izdelava pohištva po naročilu za vas idealna izbira.

kuhinje po meri

Otroške sobe in spalnice

Si želite, da bi vaša spalnica izgledala kot iz sanj? To je s pohištvom po meri popolnoma mogoče! Oblikujte vgradno omaro, posteljo, nočne omarice in različne komode čisto po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi materiali, kot so iveral, ultrapas, furnir in masivni les, ter različnimi barvami in stili. Z izdelavo pohištva po meri bo vaša spalnica končno zasijala, kot ste si vedno želeli, obenem pa bo zelo uporabna. Posteljo lahko npr. opremite z dodatnimi predali in LED trakovi, v omare pa dodate obešalnike, police in izvlečne predale. Cena pohištva po meri za vašo spalnico je sicer odvisna od veliko dejavnikov, zato se o vsem pred izdelavo dobro pozanimajte.

spalnica

Pohištvo po meri za poslovne prostore

Pohištvo po meri pa ni omejeno le na zasebne prostore, temveč jih lahko vmestimo tudi v poslovne prostore. Opremljate frizerski salon, gostinski lokal ali morda hotel? Izdelava pohištva po meri je odlična izbira, saj boste z njim naredili odličen prvi vtis na stranko. S pohištvom po meri boste dali kupcem vedeti, da si zanje želite le najbolje. V lično urejenem poslovnem prostoru se bo varno in udobno počutil prav vsak gost.

Preberite si tudi...