Oprema za plažo

Obvezna oprema za plažo za brezskrbne počitnice!

by

Brisače, sončni klobuk, zaščitna sončna krema, kopalke, sandali, vse zloženo v torbi in pripravljeno imamo opremo za plažo. Nekateri potrebujejo drugačno opremo, med katero lahko spadajo še plavalna očala, fotoaparat, knjiga, steklenica osvežilne pijače in kakšen dober osvežujoč prigrizek. Ne glede na to, kakšen tip dopustnika ste, vsak ima svojo preizkušeno opremo za plažo, ki mu polepša dopustniške dni.

 

Glavo zaščitite s poletnim klobukom!

Poletni klobukNekoč je bil klobuk obvezen kos moške in ženske garderobe, danes pa si ta modni dodatek omislimo, če se želimo zavarovati pred mrazom ali pred soncem, zato je izbira modela povezana bolj z estetskimi principi kakor s strogimi normami. Pa vendar še vedno velja pravilo, da moramo poletni klobuk nositi preden sonce zaide, obliko, barvo in prefinjenost pa prilagodimo okoliščinam. V spletni trgovini Coincasa lahko izbirate med klasičnim poletnim klobukom iz tekstila in tistim z malo večjim obodom iz materiala rafije.

 

Elegantni poletni sandali

Ljubiteljice poletja nestrpno pričakujejo dan, ko bodo lahko za nekaj časa pospravile toplejša oblačila ter obutev ter nase nadela lahkotnejšo opravo. Na plan bodo prikukali živo pisani poletni sandali in druga poletna obutev. V trgovini Coincasa vam nudijo bogato izbiro poletnih sandalov in natikačev za vse priložnosti. Poletni sandali so različnih živih barv, ki bodo še bolj popestrile vaš poletni videz.

Poletni sandali

Katera je najprimernejša torba za na plažo?

Torba za na plažoTorbe za na plažo so praviloma velike in prostorne torbe z odprtim zgornjim delom (z zadrgo ali brez), dolgimi ročaji in narejene iz materiala, ki ne vpija vode ali pa se hitro posuši. Navadno jo krasijo različni morski detajli, vzorci in motivi v vseh možnih barvah. Ročaji so pogosto narejeni v videzu mornarske vrvi za privez.

Torba za na plažo ali plažna torba mora biti dovolj velika, da vanjo lahko pospraviš vse poletne pripomočke, kot so kopalke, brisača, sončna krema in podobno. V veliki večini primerov imajo torbe za na plažo še notranji žepek na zadrgo, kamor lahko pospraviš telefon, ključe in ostale drobnarije.

 

Mehke kopalne brisače

Velike brisače za na plažo iz visoko kvalitetnega naravnega bombaža. Izjemno vpojne in gostega tkanja za udobno sprostitev in poležavanje na plaži. Kolekcijo brisač za na plažo Coincasa sestavljajo bombažne brisače, ter lahke črtaste brisače iz mikrofibre z odlično vpojnostjo. Podjetje Coincasa ponuja vrhunsko kvaliteto brisač za na plažo v različnih barvah in vzorcih. Za vsak okus, od enobarvnih do pisanih brisač iz najboljšega bombaža, ki vpija vlago in je prijeten za vašo kožo. Brisače so mehke, vpojne in vam nudijo res prijetno ugodje, kjerkoli ste.

Brisača

Udobneje z blazino za ležalnik

Z zunanjimi zaščitami in blazinami, primernimi za sedišča in ležalnike za sončenje, lahko v svoje trenutke na prostem vnesete malo več stila in udobja. Z barvnimi blazinami za ležalnik Coincasa si zagotovite več udobja in živahnosti. V morski modri barvi ali pa kar aktualen vzorec flamingov vam bo popestril dni, preležane na plaži, hkrati pa vam ne bo več potrebno povsod iskati oblazinjenih ležalnikov.

 

Coincasa v Ljubljani

Tako, poleg udobne brisače, med obvezno opremo za plažo spadajo še poletni klobuk, poletni sandali in blazina za ležalnik, vse skupaj pa bomo pospravili v torbo za na plažo. Od leta 2019 lahko vse skupaj kupite kar na enem mestu, in sicer v fizični trgovini Coincasa v ljubljanski Nami in si tako zagotovite kvaliteto in ugoden nakup na enem mestu. Coincasa pomeni več kot 50 let zgodovine, strokovnosti, znanja in izrednih inovacij. Coincasa pomeni italijanski okus življenja z ustvarjalnostjo, svoje kolekcije pa predstavljajo z edinstvenim in čustvenim stilom. Pod svoje okrilje zbirajo blagovne znamke, ki predstavljajo zgodovino in nadarjenost, ter najboljše izdelke v tkaninah, dišavah, pohištvu, ki zagotavljajo visoko kakovost.

Preberite si tudi...