Brisače za plažo

Brisača za na plažo – naj bo dovolj velika in iz mikrofibre

by

Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih re-interpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki vam omogoča, da svoj dom opremite v svojem posebnem slogu. Zaščitni znak Coincase so zelo kvalitetni izdelki. Z nenehnim posodabljanjem vsake kolekcije ustvarjajo inovativne vzorce in ekskluzivne modele, ki so tudi mojstrsko izdelani. Poleg izdelkov Coincasa, podjetje ponuja še izdelke mnogih drugih znamk in proizvajalcev. Med njimi lahko najdete tudi avstrijskega proizvajalca frotirja Vossen, prvega na svetu s 100% vegansko kolekcijo brisač, kar je s certifikatom potrdila tudi Evropska vegetarijanska zveza.

 

Bombažne brisače za na plažo

Kolekcijo brisač za na plažo Coincasa sestavljajo hammam brisače, ter lahke črtaste brisače za na plažo iz mikrofibre z odlično vpojnostjo. Podjetje Coincasa ponuja vrhunsko kvaliteto brisač za na plažo v različnih barvah in vzorcih. Za vsak okus, od enobarvnih do pisanih brisač iz najboljšega bombaža, ki vpija vlago in je prijeten za vašo kožo. Plažne brisače so mehke, vpojne in vam nudijo res prijetno ugodje, kjerkoli ste. Brisače so zelo modernih barv in vzorcev, tako da boste z vašo brisačo izstopali tako na plaži, bazenu, toplicah ali savni. Velike brisače za na plažo vam bodo polepšale poletne dni, ter vam zagotovile vaš kotiček na plaži. Hkrati bodo poskrbele za udobje. Velikost bombažnih brisač za na plažo, ki jih ponujajo v podjetju Coincasa, znaša 90×170 cm. Velikost in kvaliteta omogočata idealno uporabo za vpijanje vlage, kot tudi za udobno ležanje na soncu.

Brisača iz mikrofibre

Brisače za na plažo iz mikrofibre

Kopalni plašč

Poleg bombažnih brisač v njihovi ponudbi lahko izberete tudi brisače iz umetnega materiala mikrofibre, ki odlično vpijajo vlago in se hitro posušijo. Zaradi svoje tanke strukture vam tudi ne zasedejo veliko prostora, ko potujete. So odlična rešitev kadar potujete in imate omejen prostor za vašo prtljago in njeno prostornino in težo. Velikost, ki jo ponujajo v podjetju znaša 100x 150cm.

 

Dodatki za vroče poletne dni

V poletni ponudbi so dodana tudi oblačila za na plažo, kot je kopalni plašč iz kakovostnih naravnih materialov, katero zaokrožajo torbe za na plažo, klobuki in čevlji za na plažo, vse ključno za počitnice ob morju. Če že imate osupljiv bikini ali kopalke, zdaj izpopolnite svoj videz z ujemajočo razkošno brisačo ali lepim in elegantnim sončnim klobukom.

Preberite si tudi...