osebni računalnik

Obnovljen računalnik iz preverjene spletne trgovine BBT

by

Obnovljen računalnik je lahko odlična alterantiva nakupu novega. Združuje kar nekaj izjemnih lastnosti, predvsem to, da gre za zelo finančno dostopen način nakupa opreme, ki pa je hkrati še vedno veliko boljša od tiste v klasičnih trgovinah in na spletu. V Sloveniji je najbolj znano podjetje, ki ureja in prodaja odlične obnovljene računalnike, Brown Bear Team d.o.o. oziroma spletna trgovina BBT. Na voljo so osebni računalniki različnih blagovnih znamk (tudi računalniki HP), prenosniki, monitorji in dodatna oprema. Če iščete zmogljivejši novi računalnik, se njihovo ponudbo vsekakor splača preveriti. Obnovljen računalnik je še vedno veliko boljši od večine novih. Zakaj, vam bomo razložili v naslednjih vrsticah.

obnovljeni računalniki

Kaj sploh pomeni, da je računalnik obnovljen?

Računalniki, ki jih prodajajo, so bili v krajši rabi pri katerem od večjih podjetij v tujini. Gre torej za uporabljene računalnike, ki pa so iz poslovne linije. Te so izredno dragi, saj so narejeni iz bistveno boljših materialov in imajo daljšo življenjsko dobo. Zanje morda sploh še niste slišali, saj so na trgu sicer večinoma samo računalniki iz široko-potrošne linije. Poslovni računalnik si posameznik težko privošči, zato jih navadno ni na trgovskih policah. Lahko pa pri ustreznem prodajalcu dobite obnovljene računalnike. To so računalniki, ki so odlično ohranjeni – z oznako A++. Oprema je kot nova, nima vidnih sledi uporabe. Vsak kos opreme je pred prodajo tudi temeljito pregledan in testiran (vključno z baterijo pri prenosnih računalnikih). Obnovljeni računalniki niso poškodovani, zasloni nimajo mrtvih pikslov, poškodb na matriki … Roko na srce, večina uporabnikov pri obnovljenem računalniku sploh ne bi vedela, da je že bil kdaj uporabljen. Vse deluje brezhibno.

Obnovljeni računalniki za osebno in poslovno rabo

Na voljo so obnovljeni osebni računalniki (PC) in prenosni računalniki. Glede na namen uporabe lahko dobite optimalen računalnik za:

  • osnovno uporabo (elektronska pošta, internet, programi Office in podobno),
  • manj zahtevno uporabo (zgoraj navedeno + enostavne igrice),
  • srednjo zahtevno uporabo (tudi za enostavno obdelovanje slik in filmov),
  • zelo zahtevna opravila (za delo z grafičnimi programi in podobno),
  • za ekstremno zahtevna opravila (delo z močnimi grafičnimi programi, obdelava videa, rendiranje in podobno),
  • gaming (za igre).

Pri vseh modelih je tudi močna nadgradnja RAM-a in diskov, tako da dobite osebni računalnik, ki vam bo služil točno tako, kot potrebujete.

Ponudba računalnikov HP in drugih znamk

Na voljo so različni modeli računalnikov HP s pokončnim, malim ali ultra majhnim ohišjem. Imajo procesorje vse do 7. generacije ter do 32 GB RAM. Nadalje lahko izbirate tudi med različnimi prenosnimi računalniki znamk Dell, HP in Lenovo, tako klasičnimi kot delovnimi postajami. Ponudbo lahko filtrirate glede na različna merila: cena, blagovna znamka, tip, ohranjenost, diagonala zaslona, procesor … Na ta način najbolj enostavno in najhitreje poiščete točno tisto, kar vam ustreza.

Zakaj se nakup obnovljenega računalnika splača?

HP računalnikZ obnovljenim računalnikom dobite največ za svoj denar. Nikjer drugje ne boste po tako prijazni ceni dobili računalnika, ki ima tako dobre komponente. Ena največjih prednosti poslovnih računalnikov je tudi njihova življenjska doba, ki je že v osnovi kar 3-krat daljša kot pri klasičnih novih računalnikih. Ob nakupu obnovljenega računalnika bo tako ta še v zelo dobri formi in bo deloval še kar nekaj let. Stabilno mora delovati še vsaj 4 do 6 let. Stranke navdušuje tudi to, da obnovljeni poslovni računalniki delujejo zelo tiho. Reklamacij je veliko manj kot pri računalnikih iz široko-potrošne linije, saj je kakovost komponent in materialov enostavno na toliko višjem nivoju. Za osebni računalnik ali za delovno postajo ni dvoma, da gre za pameten nakup, ki ne razočara.

Razni računalniki v akciji na policah trgovin se nikakor ne morejo primerjati z vrhunskimi poslovnimi računalniki, ki so kot obnovljeni na voljo bolj ugodno. Ohišje je močnejše, baterija zdrži dlje, hladilni sistem je učinkovitejši. Pri osebnih računalnikih iz široko-potrošne linije pa se nizka cena doseže z vgrajevanjem komponent nižje kakovosti. Več dajo tudi na videz kot na funkcionalnost. Optimalna izbira je zato zagotovo obnovljen računalnik, ki še vedno ima vse lastnosti poslovnega računalnika, le bolj prijazen za vaš žep postane. Tudi pri BBT pa so ob različnih priložnostih na voljo računalniki v akciji, kar vam bo še olajšalo odločitev.

Spletna prodaja računalnikov – hitro in zanesljivo

Kupovanje prek spleta je lahko nevarno, a nikoli, ko kupujete pri preverjenem podjetju. Brown Bear Team d.o.o. je na trgu že 16 let in so največji slovenski ponudnik poslovnih računalnikov. So zelo odzivni in imajo lasten servis. Spletna prodaja računalnikov je z 12-mesečno garancijo in seveda izdanim računom zanesljiva in najbolj priročna izbira. Vso ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini in tudi primerjate različne računalnike med seboj. Na zalogi imajo več kot 1.000 kosov opreme, ki ima življenjsko dobo še vsaj 4-6 let. Za odličen obnovljen računalnik, ki vam bo dobro služil, so zagotovo pravi naslov, lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko 031 373 820, če imate še kakršna koli vprašanja ali dvome.

Preberite si tudi...