Prenosnik HP z odličnimi komponentami bolj poceni

by

Prenosnik HP je preverjeno dobra, zanesljiva izbira za nakup. Še posebej izjemni so prenosni računalniki HP iz poslovne linije, ki pa so zelo dragi. Da bi si ga lahko privoščili, priporočamo, da kupite obnovljeno opremo. Specialisti za prodajo poceni prenosnik računalnikov iz poslovne linije so pri spletni trgovini BBT.si, kjer imajo na zalogi prek 1000 artiklov. Prav vsi so testirani in v odlični formi. S takšnim nakupom dobite največ za svoj denar, če pa pri njih ujamete še kakšno posebno akcijo prenosnih računalnikov, bodo cene zares zelo prijazne za običajnega uporabnika. Preverite njihovo ponudbo z modernimi, odlično ohranjenimi modeli prenosnikov HP.

Poceni prenosni računalnik, ki pa ima še dolgo življenjsko dobo

Potrošniki si želijo najti poceni prenosni računalnik, ki bi delal čim dlje in čim bolj zanesljivo. To je s prenosniki iz široko-potrošne linije težko doseči, saj jih je potrebno kar hitro menjati. A prenosniki HP poslovne kakovosti bodo, kljub temu da so že bili rabljeni, zagotovo delovali še vsaj 5 ali 6 let. Za dolgo življenjsko dobo poskrbijo boljše komponente in materiali, poleg tega pa tudi odlična ohranjenost. Dodaten plus so seveda cene prenosnikov, ki so za tako dobro opremo zares ugodne.

Prenosni računalnik HP

Ponudba prenosnih računalnikov HP v spletni trgovini BBT.si se ne omejuje le na vsakdanje uporabnike, na voljo so tudi prenosniki za delo z zahtevnejšimi programi (npr. za grafiko) in prave delovne postaje. Privoščili si boste lahko poceni prenosnik računalnik HP z izvrstno grafiko NVIDIA Quadro, resolucijo full HD, 4-jedrnim procesorjem Core i7 6. generacije in avdio sistemom Bang&Olufsen. Akcija prenosnih računalnikov bo poskrbela, da boste tokrat dobili opremo, ki bo še presegla vaša pričakovanja.

Kaj pomeni, da gre za prenosnik iz poslovne linije

Pri iskanju nove opreme vas verjetno najbolj privlačijo dobre cene prenosnikov. Za poceni prenosni računalnik brskate po portalih z rabljeno opremo, spletnih trgovinah in obiščete kakšno od tehničnih trgovin, ki ima znižanje. Vse to so običajno prenosniki iz široko-potrošne linije. Ta je ustvarjena, da ustreza čim večji množici ljudi in je kar se da cenovno dostopna. Obstaja pa tudi poslovna linija. Izdelujejo jo vsi večji proizvajalci, tudi HP. Poslovni prenosnik HP je veliko, veliko dražji, saj ima vgrajene boljše komponente ter ima daljšo življenjsko dobo. Za takšne računalnike se povečini odločajo le velika podjetja, ki si to lahko privoščijo. Na srečo pa jih tudi dokaj hitro menjajo. Še vedno uporabne jih v roke dobi ekipa BBT.si, ki jih natančno pregleda, testira, po potrebi zamenja poškodovane dele. Računalniki so zelo dobro ohranjeni in največkrat sploh nimajo sledi uporabe. Imajo veliko boljše specifike kot drugi prenosniki na trgu ter delujejo stabilno, tiho in hitro. Z nakupom obnovljenega prenosnega računalnika iz poslovne linije boste prihranili do 70 %.

Konkretne razlike med široko-potrošno in poslovno linijo prenosnih računalnikov

V čem so torej poslovni prenosni računalniki HP tako boljši od običajnih? Ker so namenjeni profesionalni rabi, imajo odpornejše ohišje, ki bolje prenaša praske, odrgnine in druge poškodbe. Ker so prenosniki namenjeni prenašanju, je to zelo velika prednost. Velika razlika je tudi v ekranu, ki ni tako bleščeč, ampak veliko bolj prijazen očem. Ima boljši vidni kot, delo z njim bo tako še bolj prijetno in enostavno. Kot smo že omenili, je življenjska doba prenosnika, pa tudi življenjska doba baterije, lahko celo do dvakrat daljša. Tipkovnica prenese 3-krat več klikov, zmogljivejši je hladilni sistem.

Vsak prenosnik HP iz poslovne linije ima priklopno postajo. Prek nje se povežete z dodatnim ekranom, tiskalnikom, omrežjem, zunanjimi trdimi diski …

HP Elitebook 850 g3

Velika zaloga opreme z garancijo

Spletna trgovina BBT.si ima na voljo veliko zalogo opreme, po več kosov istih prenosnikov, zato so dobavljivi takoj. Vse, kar najdete na njihovi spletni strani, bo pri vas v nekaj dneh. Med njihovimi poceni prenosnimi računalniki so HP Zbook, HP EliteBook in še prenosniki drugih znamk (Dell, Lenovo). Vsi imajo že nameščen Windows operacijski sistem in nosijo licenčne nalepke. Zanje dobite 12 mesecev garancije, ki pa jo lahko z doplačilom tudi podaljšate. Garancija velja tudi za baterijo, ki mora zdržati vsaj 5 ur. Želeni prenosnik HP lahko po želji nadgradite z boljšim diskom ali RAM-om.

Kupite pri zanesljivem podjetju

Spletna trgovina BBT.si ima že 16-letno tradicijo in za seboj več kot 15 tisoč zadovoljnih strank. Nakup pri njih nikakor ni tvegan – dobite račun, garancijo, na voljo imajo lasten servis. So največji slovenski ponudnik tovrstne opreme, zato lahko zagotovijo zares ugodne cene prenosnikov, ob različnih priložnostih pa vas bo pri njih pričakala še kakšna posebna akcija prenosnih računalnikov. Vsa ponudba je na voljo v pregledni spletni trgovini, kjer so zapisane vse specifike in ohranjenost. Različne prenosnike HP boste med seboj lahko primerjali in izbrali optimalnega zase. Na voljo je dokaj širok razpon cen, tako da vsak lahko najde tisto, kar potrebuje in ne preplačuje za nepotrebne lastnosti.

Preberite si tudi...