Montažne lesene hiše

Montažne hiše Marles – hitra in trajnostna gradnja

by

Najboljše montažne hiše so produkt priznanega podjetja Marles hiše Maribor d.o.o., ki je pri prodaji zelo uspešno. So med vodilnimi proizvajalci montažnih lesenih hiš, ne le v Sloveniji, ampak širom Evrope. Zgradili so že več kot 27 tisoč individualnih objektov, tako tipskih hiš kot posebnih projektov, vrtcev in šol.

 

Marlesove tipske hiše najdete na njihovi spletni strani, kjer je na voljo tudi konfigurator, s katerim si lahko poiščete različne objekte. Izbirate lahko med različnimi stili hiš: ekskluzivna, moderna, tradicionalna in unikatna. Razlikujejo se tudi po stanovanjski površini, ceni, tipu strehe in načinu konstrukcije. Tipske hiše lahko naročite do določene faze gradnje, na delni ali polni ključ.

 

Podjetje z najboljšo bonitetno oceno

 

Uspešno poslovanje podjetja je bilo v zadnjih letih že večkrat opaženo in nagrajeno, med zadnjimi pomembnimi priznanji je tudi letošnja zlata bonitetna odličnost AAA, s katero se uvrščajo med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji. To pomeni, da so naložbe strank popolnoma varne, obveznosti do dobaviteljev izpolnjene, montažne hiše pa zgrajene v dogovorjenih rokih. Marles je torej zaupanja vreden partner, kar je gotovo lastnost, ki je na vrhu seznama investitorjev.

 

Projektiranje pasivnih hiš

 

Glavni vodili pri projektiranju hiš sta pri Marlesu kakovost bivanja in pa gradnja po najvišjih merilih. Veliko pozornosti dajejo najmanjšim detajlom, saj lahko tudi ti bistveno pripomorejo k dvigu kakovosti bivanja. Montažne lesene hiše morajo biti točno takšne, kot si jih naročnik želi. Projektiranje hiš, ki so hkrati še pasivne, pa terja veliko znanja in izkušenj. Zelo pomembno je sodelovanje različnih strok, saj brez tega pri energetsko varčni hiši ne gre. Trend gre v smeri popolne energetske samozadostnosti hiš in temu sledijo že dalj časa s svojim konceptom “Zero Energy Home”. To je tudi ena njihovih največjih konkurenčnih prednosti. Montažne hiše imajo vgrajeno predpripravo za namestitev sončne elektrarne in polnilnice za električni avtomobil. Vsi kupci imajo ves čas na voljo arhitekta in vse ostale strokovnjake, ki jih usmerjajo in jim svetujejo. Lesena gradnja hiše je tako lahko pri vseh fazah projekta izpeljana vrhunsko.

 

Marlesova lesena in alu les okna

 

Poleg gradnje lesenih hiš je Marles dobro poznan po svojih vrhunskih oknih. Izdelujejo lesena in pa alu les okna, ki so zelo trpežna, izolativna in se podajo k različnim arhitekturnim stilom. Tudi pri izdelavi oken težijo k visokemu nadzoru, uporabi najboljših materialov in sodobnih postopkov, ki veljajo za najboljše med evropskimi proizvajalci. Naročite lahko okna iz standardnih kolekcij ali pa popolnoma po meri. Lahko izberete celo kombinacijo različnih vrst lesa, na voljo je pester izbor barvnih odtenkov. Lesena okna zagotavljajo zdravo bivanjsko okolje in domu dajejo prav posebno toplino.

Preberite si tudi...