prenosnik z Windows 10

Odlično ohranjeni poslovni prenosni računalniki HP po ugodnih cenah

by

Obnovljeni prenosni računalniki HP iz poslovne linije nudijo številne prednosti v primerjavi z računalniško opremo iz široko-potrošne linije, tako iz vidika kakovosti in stabilnega delovanja kot iz vidika prihrankov. Poslovna oprema je odlično ohranjena, saj tehniki vsak kos posebej sistematično pregledajo, očistijo in testirajo ter pobrišejo diske. V spletni trgovini bbt.si nudijo opremo poslovne linije v kakovostnem razredu A, ki jo pred prodajo obnovijo po strogih kakovostnih standardih, pri čemer veliko pozornost namenjajo tudi fizičnemu izgledu. Rabljeni in nato obnovljeni prenosni računalniki HP iz poslovne linije so zanesljivega izvora, saj so jih poprej uporabljala večja podjetja, ki opremo posodabljajo na vsakih nekaj let. Ključna prednost je v tem, da lahko kupite zmogljiv poslovni prenosnik do 500 eur, ki vam zagotavlja še najmanj štiri do šest let stabilnega, tihega in hitrega delovanja. Tako za ugodno ceno dobite več, pri uporabi pa boste opazili razliko, saj so prenosni računalniki HP izdelani iz bolj kakovostnih materialov ohišja in zaslona ter sestavnih komponent v strojni opremi.

Računalnik za študente, šolo, delo od doma in drugo osnovno rabo

Če potrebujete prenosnik za delo od doma, učenje, šolska opravila in drugo osnovno računalniško rabo, tedaj vam ni potrebno kupiti povsem novega računalnika. Obnovljen poslovni računalnik za študente, šolarje in zaposlene povsem zadosti vsem potrebam. Prednost pa je v tem, da so vam na voljo prenosniki v akciji, s čimer boste privarčevali od 250 pa vse tja do 500 eur, za to pa boste dobili opremo, ki ima kar do trikrat daljšo življenjsko dobo in desetkrat manjšo možnost okvar kot oprema iz široko-potrošne linije. Prenosni računalniki HP iz poslovne linije so namreč izdelani za poslovno rabo, kar pomeni, da njihova kakovost omogoča stabilno in zanesljivo delovanje tudi ob največjih obremenitvah in trdih delovnih pogojih. Ohišja so močna in okrepljena s kovinskimi vlakni ter kovinskimi tečaji, hladilni sistemi so učinkovitejši in ščitijo pred pregrevanjem, ekrani so matirani in se zato ne bleščijo ter so prijaznejši do oči, baterije pa imajo daljšo življenjsko dobo in nudijo daljše trajanje delovanja.

prenosnik do 500 eur

Prenosniki v akciji s prihranki ob nakupu

Prenosni računalniki HP iz poslovne linije so za končne potrošnike običajno nedosegljivi, saj se ne prodajajo na trgovskih policah kot oprema iz široke potrošnje. Potrošnikom je poslovna oprema dostopna le pri specializiranih ponudnikih, kot je spletna trgovina bbt.si, ki odkupuje rabljeno poslovno opremo in jo po standardih obnovi. Poleg tega so povsem novi poslovni prenosni računalniki HP tudi dragi, saj se cene novih gibljejo med 1000 in 4000 euri, vi pa lahko kupite obnovljen in odlično ohranjen poslovni prenosnik do 500 eur, ki vam bo zanesljivo služil še mnogo let. Obnovljeni poslovni prenosniki v akciji nudijo 70 odstotne prihranke, če jih primerjamo s povsem novimi, ki so zelo dragi. Na drugi strani, če refurbished prenosne računalnike HP iz poslovne linije primerjamo s povsem novimi prenosniki iz široke potrošnje, pa se prihranki gibljejo med 250 in 450 euri. Obnovljeni prenosniki v akciji nudijo različne prihranke, saj je pri tem pomembno primerjati podobne specifikacije oziroma karakteristike in velikost zaslona.

Odlično ohranjen prenosnik do 500 eur v kakovostnem razredu A

Kar se tiče fizičnega izgleda je dobro vedeti, da imajo rabljeni prenosniki v akciji rahle sledi uporabe in manjše kozmetične napake, medtem ko obnovljeni prenosni računalniki HP, LENOVO in DELL izgledajo kot novi. V spletni trgovini bbt.si so na voljo prenosniki v akciji in redni ponudbi, ki imajo fizični izgled kakovosti A++ in kot taki spadajo pod obnovljeno opremo z brezhibnim izgledom brez prask na ohišju in zaslonu. Ekrani so še zaščiteni s folijo, tipkovnice so tiskane v slovenski verziji in SSD diski so novi. Na voljo so tudi odlično ohranjeni prenosni računalniki HP, LENOVO in DELL v kakovostnem razredu A, ki zajema tehnično brezhibnost, ohišja brez sledov uporabe, zaslone brez prask ter testirano baterijo. V kakovostnem razredu A- pa se nahajajo poslovni prenosniki, ki brezhibno delujejo, vendar pa imajo manjše kozmetične napake na ohišju ali zaslonu, ki pa so večinoma očem nevidne, a prodajalci nanje vseeno opozorijo.

Poslovni prenosnik z Windows 10 in testirano baterijo

V bbt.si, spletni trgovini z računalniki, ki velja za največjega slovenskega ponudnika poslovne računalniške opreme, so na voljo refurbished prenosni računalniki HP, DELL in LENOVO, ki jih blagovne znamke proizvajajo v poslovni liniji. Pri nakupu pridobite enoletno garancijo, ki jo lahko po želji podaljšate na 24 mesecev. Podjetje ima tudi lasten in hitro odziven servis. Vse baterije v prenosnikih so testirane, zato je minimalna dolžina delovanja baterij najmanj dve uri in pol, pri čemer lahko naročite VIP paket in podaljšate delovanje baterije na tri ure in pol ter ostale dodatke, kot je podaljšana garancija in različni naloženi programi. Enoletna garancija velja tudi za baterije. Operacijski sistem je vključen v ceno, saj boste ob nakupu dobili prenosnik z Windows 10 nameščenim sistemom in vsemi gonilniki. Prenosni računalniki HP, DELL in LENOVO so opremljeni z licenčnimi nalepkami, zato nakup operacijskega sistema ni potreben.

Preberite si tudi...