Naš masažni salon v Ljubljani – vaš kotiček za sprostitev

by

V masažnem salonu OnzonThai v Ljubljani sta nam najpomembnejša vaše zadovoljstvo in sprostitev. Zato smo z mislijo na vaše kar največje udobje ustvarili pomirjujoč ambient, v katerem lahko odmislite vse skrbi in se odklopite od napornega vsakdanjika. Ponujamo vam različne vrste tajskih masaž, razvajanje z aromatičnimi olji in refleksoterapijo, ki ugodno vplivajo na tako na telesno kot duševno počutje. Naši izkušeni maserji vam s terapevtskimi masažnimi tehnikami pomagajo odpraviti bolečine v hrbtu in mišicah, stres, napetost, nespečnost in druge tegobe. Thai masaža pripomore k ponovni vzpostavitvi porušenega energijskega ravnovesja in poveča pretočnost energije v telesu. Že po eni masaži se boste počutili kot prerojeno, ob rednih masažah pa opazili, da postajate vse vitalnejši, bolj odporni in zadovoljni s seboj.

Thai masaža ugodno učinkuje na zdravje in počutje

Masaža OnzonthaiTradicionalna tajska masaža ima več kot 2500-letno zgodovino in temelji na posebnih masažnih tehnikah – akupresuri, masaži po meridianih, refleksologiji in raztegovanju telesa. Pri tem maser stimulira glavne energijske točke v telesu, kar pripomore k lajšanju bolečin in preprečevanju bolezni. Pomaga nam, da postanemo bolj sproščeni, odpravimo tesnobo in energijske blokade. Nas masažni salon ponuja poleg tradicionalne tajske masaže različne vrste thai masaž, kot so: masaža z arganovo kremo, macadamio, aloe vero, mangovim ali kakavovim maslom (čokoladna masaža), masaža s toplimi zelišči ali aromatičnimi olji, masaža obraza in glave, masaža za nosečnice, antistres masaža ter refleksna masaža stopal.

Masaža celega telesa ali samo določenega predela – izbira je vaša

Odločite se lahko za masažo celega telesa ali pa za masažo, ki je osredotočena na specifičen predel telesa, ki vas boli ali zahteva sprostitev (npr. obraz in glava, stopala, hrbet …). Masaža celega telesa poteka tako, da se stranka preobleče v udobna bombažna oblačila in se uleže na trdo podlago, ki je najprimernejša za masažo. Maser z izurjenimi prijemi pritiska na akupresurne točke na telesu, pri čemer si pomaga s svojimi palci, dlanmi, koleni ali stopali. Thai masaža vključuje tudi raztezanje. Pri tem se lahko popolnoma sprostite in prepustite strokovnim prijemom maserja. Že med samo masažo boste občutili sproščujoč občutek in večjo pretočnost energije, po sami masaži pa boste lahkotnejši, bolj umirjeni in hkrati poživljeni – v popolnem ravnovesju s samim seboj!

Zelo priljubljene so tudi masaže z eteričnimi in aromatičnimi olji, ki ugodno delujejo na sklepe in mišice. Izvajamo tudi masažo s toplimi zelišči, ki še dodatno spodbudi mikrocirkulacijo, poživi telo in duha ter deluje razstrupljevalno. Poleg tega ugodno vpliva na kožo. Že sam aromatičen vonj zdravilnih rastlin in njihovih olj je blagodejen, saj nas pomiri in sprosti.

Preberite si tudi...