Kuhinjski stol po meri

Masivni jedilniški oz. kuhinjski stol iz bukovega ali hrastovega lesa

by

Jedilniški stol je praktično nepogrešljiv kos pohištva, ki se običajno uporablja vsakodnevno ali celo večkrat na dan. Ker to pomeni kar precejšnjo obremenitev, so še posebej dobra izbira masivni stoli za jedilnico iz bukve ali masivni hrastovi stoli. Podobno kot za opremljanje jedilnice oziroma jedilniškega kotička velja za opremljanje restavracij in gostinskih lokalov. Ker je pretok ljudi tu običajno precej velik, potrebujete kose pohištva, ki bodo kos povečani obremenitvi …

Masivni leseni stoli za jedilnico so narejeni, da trajajo

Zares kakovosten jedilniški stol bo z vami še vrsto let. Jedilniški oz. masivni kuhinjski stoli, ki jih izdelujemo v Artlesu, se lahko pohvalijo z nadpovprečno življenjsko dobo. Gre za praktično neuničljive kose pohištva, ki ohranjajo svoje prvotne značilnosti, predvsem trdnost in stabilnost. Ni torej nevarnosti, da bi postali kosi že kmalu po nakupu razmajani ali da bi se celo zlomili, kar se pogosto zgodi, če se odločite za manj kakovostno notranjo opremo. K dodatni zaščiti pripomore visokokakovostno olje, s katerim so oljeni naši leseni stoli za jedilnice. Izbirati je mogoče med dvema podvrstama, in sicer so vam na voljo masivni hrastovi stoli ter kosi, izdelani iz bukovega lesa. Pri obeh tipih je zagotovljena vrhunska izdelava, ki je rezultat uporabe najkakovostnejših materialov, izkušenega kadra in najnaprednejših obdelovalnih postopkov s pomočjo sodobne tehnologije. Ob tem naj poudarimo, da je eno izmed naših najpomembnejših načel podpora trajnostnemu gospodarjenju z gozdovi, zato skrbimo, da so materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo pohištva, pridobljeni v skladu s spoštovanjem omenjenega načela. Ponosni smo, da smo uspeli pridobiti mednarodni certifikat FSC (Forest Stewardship Council), ki potrjuje, da naša proizvodnja sloni na odgovornem upravljanju z gozdovi.

pohištvo iz masivnega lesa

Precizno oblikovani masivni kuhinjski stoli navdušijo z unikatnim dizajnom

Jedilniški stol iz naravnih materialov je že na pogled povsem drugačen od manj kakovostnih izdelkov iz te kategorije. Gre za nezgrešljivo kvaliteto, ki jo brez večjih težav prepozna tudi laično oko. Masivni kuhinjski stoli oziroma masivni leseni stoli za jedilnice ustvarijo vtis mogočnosti ter povezanosti z naravo in tradicionalnimi načini bivanja. Vendar pa je lahko takšen jedilniški stol obenem presenetljivo moderen in skladen s sodobnimi trendi. Masivni leseni stoli za jedilniški kotiček oz. jedilnico, ki jih za vas ustvarjamo v Artlesu, pričajo, da je tovrstna kombinacija navidezno nezdružljivih lastnosti vsekakor možna. V naši ponudbi vas čakajo izvirno oblikovani kosi pohištva, ki so izdelani izjemno skrbno, s pozornostjo do vsakega detajla. Dizajn odlikuje prav unikaten spoj tradicije in modernosti ter kombinacija ponovnega iskanja natrgane vezi z naravo in utripa sodobnega, urbanega načina bivanja. Pohištvo je torej primerno tako za nekoliko bolj tradicionalno opremljene domove kot za najmodernejše jedilnice. Masivni stoli iz hrasta ali bukve se po želji kombinirajo z eno izmed jedilniških miz iz naše ponudbe, ki se lahko pohvalijo s podobnimi odlikami – tako tistimi, povezanimi s funkcionalnostjo in trajnostjo, kot z vrhunskim dizajnom, ki osupne z zanimivimi oblikovalskimi rešitvami.

Dovršeno oblikovani masivni stoli

Jedilniški stol je lahko po želji oblazinjen

Neposreden stik z naravnim materialom poskrbi za poseben občutek povezanosti z naravo in vpetosti v naravno okolje. Naši masivni jedilniški oz. kuhinjski stoli so prijetni na otip in izredno udobni za sedenje, a če želite še malce več udobja oziroma udobje, kot ste ga bili vajeni doslej, vam ponujamo možnost oblazinjenja sedišča. Obiščite našo spletno stran, kjer boste našli klasične in oblazinjene različice, pri čemer je mogoče izbirati med tkanino različnih barv. Artikle, ki so prikazani na naši spletni strani, si je nato seveda mogoče ogledati in preizkusiti v živo. Zavedamo se namreč, da je pri nakupu jedilniškega in drugega pohištva pogosto pomemben »osebni stik«, saj le tako začutite, ali so posamezni kosi notranje opreme resnično pravi za vas in za vaš dom. Če vas zanima ogled posameznih izdelkov, vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete. Pomagali vam bomo z informacijami o najbližjem partnerskem salonu pohištva, kjer je možen ogled. V primeru, da se odločite za nakup, izbrane kose pohištva naročite kar v salonu.

Masivni hrastovi stoli primerni tudi za gostinske obrate

Poleg jedilniških imajo v naši ponudbi pomembno mesto masivni stoli za restavracije, lokale in druge sorodne prostore. Kot omenjeno na začetku, je tu zaradi velikega števila gostov zelo pomembna zares profesionalna izdelava in uporaba najbolj vzdržljivih materialov, ki prenesejo nadpovprečne obremenitve. Klasični ali barski masivni stoli iz naše ponudbe bodo nedvomno kos temu izzivu, hkrati pa bodo s svojo svojevrstno estetiko ustvarili zelo posebno, domačno vzdušje v prostoru, zaradi katerega se bodo gostje zagotovo vračali še z večjim veseljem. Po potrebi je možna izdelava po naročilu, kar pomeni, da dimenzije in druge lastnosti povsem prilagodimo vašim zahtevam in značilnostim prostora, ki ga imate na voljo. Tako so možne popolnoma unikatne rešitve. Ne ustrašimo se niti najzahtevnejših izzivov, saj smo v letih delovanja pridobili ogromno izkušenj, zaradi kakovosti izdelave pa se nam je uspelo uveljaviti tudi na mnogih tujih tržiščih, kjer je konkurenca pogosto še posebej velika.

Preberite si tudi...