Moške kratke delovne hlače

Kratke delovne hlače so neizogiben kos, ki ga potrebujete za poletne dni

by

Kratke delovne hlače so velikokrat premalo cenjen, a vseeno izjemno pomemben del osebne zaščitne opreme delavca. Večina ljudi svoja delovna oblačila nosi vsaj osem ur na dan, kar se lahko zdi dolgo, če imate oblečene stvari, ki se vam ne prilegajo ali pa so neudobne. Še posebej v vročih mesecih, ko se živo srebro lahko dvigne nad trideset stopinj, postane jasno, kako nepogrešljive so kvalitetne moške kratke delovne hlače.

Za razliko od navadnih oblačil, morajo biti delavna oblačila dovolj trpežna in funkcionalna, da so lahko kos izzivom, ki jih vsak dan srečujete na delovnem mestu. To pomeni, da se ne smejo zlahka strgati, biti morajo zračna in vašim delavcem zagotoviti, da se lahko nemoteno gibajo cel dan. Delovne hlače krajše dolžine so v poletnem času zelo pomemben dejavnik pri zagotavljanju dobrega telesnega počutja in kvalitetnega opravljanja dela. Pri nakupu pa morate biti pozorni, da vaš ogledan produkt ustreza standardom, ki so zahtevani od delovne opreme.

 

Varnost zaposlenega mora biti na prvem mestu

Vsak delodajalec je dolžen poskrbeti, da so zaposleni čimbolj zaščiteni pred zdravstvenimi in varnostnimi tveganji. Čeprav kratke hlače delovne nevarnosti ne odpravijo, vas pred njo lahko obranijo. Če želite zadovoljne in produktivne zaposlene, jih morate obleči v ustrezna zaščitna oblačila, ki so primerna za pogoje, v katerih delo opravljajo.

Tako se recimo od kratkih  delovnih hlač za varilce pričakuje, da bodo nudile visoko zaščito pred nevarnostjo vročine, isker in ognja, od hlač za gozdarja pa, da bodo kompaktne in da bodo nudile dobro zaščito pred odrgninami, udarci in urezninami. S tem, ko boste poskrbeli za varnost, boste hkrati poskrbeli tudi za večjo učinkovitost pri opravljanju službenih aktivnosti.

Moške kratke delovne hlače

Udobne in visokokvalitetne kratke delovne hlače za brezskrben delavnik

Najbolj popularna mešanica materialov za kvalitetne delovne kratke hlače je mešanica bombaža in poliestra. Ta kombinacija namreč produktu nudi številne prednosti. Nastala oblačila so lahko udobna in zračna kot bombaž, poleg tega pa imajo vodoodporne lastnosti in vzdržljivost poliestra. Visoka stopnja zračnosti tkanine delavcem omogoča prijetnejši občutek med nošenjem oblačila, saj  toplota hitreje prepušča čez material.

Udobna oblačila so zelo pomemben faktor pri nakupu. Če delavci menijo, da so njihova oblačila neudobna za nošenje, so lahko posledice za njihovo varnost večje, kot se morda na prvi pogled zdi. Če se bo oseba v kratkih delavskih hlačah počutila neprijetno to lahko privede do nepravilnega nošenja uniforme, ali pa celo do tega, da oseba uniforme sploh ne obleče. Pri izbiri moških kratkih delovnih hlač morate torej upoštevati težo, zračnost, mehkobo in zmožnost vpijanja vlage, saj vse te lastnosti vplivajo na udobnost izdelka in posledično tudi na njegovo varnost.

Če je vaš delovnik sestavljena predvsem iz dela na prostem, je priporočljiva vodoodbojna obdelava tkanine za kratke hlače. Delovne razmere so namreč nepredvidljive in v primeru dežja ta posebna plast pride še kako prav, saj vam omogoča, da se lahko hitro otresete vodnih kapljic.

 

Funkcionalnost delovnih hlač omogoča večjo produktivnost zaposlenih

Ni pa dovolj, da delavca hlače ne ovirajo in so udobne – nuditi mu morajo tudi zadostno mero  uporabnosti. To ponavadi pomeni, da morajo biti opremljene z veliko žepi različnih velikosti, v katere lahko pospravite orodja, mobilne telefone, pisala ali nož. To, da delavec ne rabi iskati škatle z orodji in po njej brskati za pravim pripomočkom lahko takoj prihrani veliko časa in volje. Priporočljivo  je tudi, da imajo moške kratke delovne hlače zanke za orodje in prilagodljiv pas.

Z inovativnimi praktičnimi rešitvami, ki jih nudijo visokokakovostne kratke delovne hlače, delavcu olajšate delo in ne omejujete njegovih poklicnih dolžnosti. Kot lahko vidite, je v naložbi v dobro delovno opremo precej svetlih točk, zato ne oklevajte z nakupom najprimernejšega modela za vaše potrebe.

Preberite si tudi...