Kuhinjske keramične ploščice - bele

Keramične ploščice za kuhinjo – stenske in talne, vseh dimenzij

by

Če je včasih veljalo, da so keramične ploščice namenjene le za v kopalnico, danes temu ni več tako. Vse več ljudi se namreč odloča za keramične ploščice za kuhinjo, spalnico in ostale prostore. Kar nekaj je prednosti keramičnih ploščic, predvsem so izredno trpežne, vzdržljive, trdne in enostavne za vzdrževanje in čiščenje. V podjetju Keramtrade d. o. o., se ukvarjamo z uvozom in prodajo vrhunskih keramičnih ploščic za kuhinjo, kopalnico in ostale prostore, tako notranjih kakor tudi zunanjih.

Če se odločite za oblaganje površin kuhinje (talne in stenske keramične ploščice za kuhinjo), kopalnice, hodnika, spalnice in ostalih prostorov smo pravi naslov za vas. V ponudbi boste našli visokokvalitetne keramične ploščice, po ugodni ceni in v različnih dimenzijah (15×15 in ostale), barvah (bele, bež, rjave, črne itd.) in vzorcih, s katerimi si boste zagotovili dolgo življenjsko dobo površin in enostavno ter hitro vzdrževanje in čiščenje prostorov.

Keramične ploščice za kuhinjo

Stenske keramične ploščice za kuhinjo – sledite najnovejšim trendom

V zadnjih letih smo priča novemu trendu, in sicer stenskim keramičnim ploščicam za kuhinjo. Pri tem je modni trend tak, da so stenske keramične ploščice za kuhinjo enake talnim keramičnim ploščicam, le da so stenske navadno ožje. Stenske in talne keramične ploščice za kuhinjo so na voljo v različnih vzorcih in dimenzijah (15 x 15) pa tudi v različnih barvah.

Poleg bele barve keramičnih ploščic (stenskih in talnih) za kuhinjo so na voljo tudi ostale barve in vzorci (imitacija lesa, kamna, marmorja, kovine in celo betona). Pri izbiri talnih in stenskih keramičnih ploščic za kuhinjo bodite pozorni na to, da se bodo te skladale z barvo kuhinje in ostalo kuhinjsko opremo. Če imate temnejšo barvo kuhinje, izberite belo barvo stenskih keramičnih ploščic za kuhinjo in ustvarite zanimiv kontrast. Če ste ljubitelj vzorcev, boste tudi v naši ponudbi lahko našli keramične ploščice z vzorci.

Stenske keramične ploščice za kuhinjo

Kakovostne in odporne keramične ploščice za kuhinjo po ugodni ceni

Pri nas boste našli le najbolj kvalitetne in odporne talne in stenske keramične ploščice za kuhinjo in keramiko za ostale notranje prostore ter zunanje površine po ugodni ceni za m2. Na naši spletni strani si lahko ogledate bele in ostale barve ter vzorce keramičnih ploščic, izbirate pa lahko tudi različne dimenzije (15 x 15 in ostale).

Keramične ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo: različni vzorci in barve stenskih in talnih ploščic

Razmišljate, da bi vašo kuhinjo opremili z zanimivimi, kvalitetnimi in trpežnimi keramičnimi ploščicami za kuhinjo? Mogoče razmišljate tudi o stenskih keramičnih ploščicah za kuhinjo? V podjetju Keramtrade d. o. o., boste dobili vrhunske keramične ploščice za kuhinjo in ostale notranje in zunanje prostore po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi barvami (bele, črne, bež itd.), dimenzijami (15 x 15 in ostale) in vzorci. Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali do pravega nakupa.

Kuhinjske keramične ploščice bele

Preberite si tudi...