Industrijske stropne svetilke

Industrijska LED stropna svetila – zahtevajte le najboljše

by

Industrijska svetila morajo dobro osvetljevati čim večjo površino z višine in brezhibno opravljati svojo nalogo tudi v zahtevnih pogojih, zato da lahko industrijski proces poteka nemoteno. Ne samo v industriji, zmogljiva industrijska svetila so nepogrešljiva tudi v drugih panogah, na primer kot razsvetljava za delavnice, garaže, bencinske servise, skladišča, nakupovalna središča in ostale objekte velikih površin, kjer je pomembna odlična osvetljenost. Podjetja v industrijskih panogah se najpogosteje odločajo za LED stropna svetila, saj so energetsko učinkovita, imajo dolgo življenjsko dobo in visok svetlobni izkoristek. Ne povzročajo UV-sevanja in ne utripajo. Poleg tega morajo ustrezati še drugim strogim standardom, ki veljajo v posamezni industriji. Tudi zato morajo biti izdelana iz najtrpežnejših in najbolj kakovostnih materialov in elementov, kar jih premore trg. Z LED industrijskimi svetili dosežemo izjemno dobro osvetljen prostor in posledično izboljšamo delovne pogoje. Ker proizvodni prosec deluje neprekinjeno, dan in noč, imajo pomembno vlogo tudi stroški električne energije oziroma njen prihranek. LED stropne svetilke nam zaradi svoje varčnosti omogočajo visoke prihranke v primerjavi z zastarelo in že preživeto tehnologijo. Če so tovrstne stropne svetilke pravilno izbrane, lahko podjetje vsaj deloma zniža porabo in stroške, ki jih mesečno plačuje za elektriko.

Industrijske stropne svetilke Kje dobiti najboljše LED stropne svetilke za potrebe industrije?

V našem podjetju se lahko pohvalimo z več kot 25 let izkušenj na področju projektiranja, proizvodnje in prodaje svetil svoje lastne znamke. LED razvetljava v industriji je pomembna, zato ponujamo različne vrste LED stropnih svetil, ki omogočajo specifične vrste namestitev: visečo, vgradno, stropno ali stensko namestitev. Oblika in dolžina naših svetil sta lahko ustvarjeni popolnoma v skladu z željami naročnika. Smo prilagodljivi in artikle izdelamo oziroma sestavimo v le nekaj dneh od njihovega naročila. Hitra dostava in kratki dobavni roki so naša konkurenčna prednost, zato nam zaupajo že mnoga uspešna podjetja.

LED stropna svetilka, ki zagotavlja izjemno osvetlitev celotne hale

Med našimi najučinkovitejšimi rešitvami za industrijo, še zlasti za industrijske hale, ki imajo visoke strope, so viseča stropna svetila, ki jih lahko namestimo tudi stensko. Model UFO 150 LED nudi visoko stopnjo osvetljenosti, ki jo lahko daljinsko reguliramo. Vključuje trpežno aluminijasto ohišje in vijake iz nerjavečega jekla. Življenjska doba te stropne LED svetilke je 40.000 ur, pred prenehanjem delovanja pa ga lahko vklopimo 35.000-krat. Druga možnost so industrijske svetilke z integriranimi diodami, kot sta modela PSL36 in PSL55, ki se ponašata z visoko stopnjo IP-zaščite in sta prahotesna. V našem podjetju ponujamo tudi stropne in stenske svetilke z zamenljivimi sijalkami iz serije Lumen LED, ki imajo prav tako visoko stopnjo IP-zaščite in so odporne pred prašnimi delci in vlago. Zato so nepogrešljive tako v delavnicah kot pri avtomehanikih in v proizvodnji.

Preberite si tudi...