Gradbeni odri z ustreznimi certifikati

by

Slovensko podjetje Irner, Radmirje 29, iz Ljubnega ob Savinji, se že od leta 2005 ukvarja z različnimi gradbenimi deli – tesarstvom, krovstvom, suhomontažnimi sistemi, vgradnjo strešnih oken, toplotnimi izolacijami in podobno. V preteklem obdobju pa so se specializirali predvsem za dela na višini. Dela na višini opravljajo tako s pomočjo gradbenih odrov, s pomočjo težke mehanizacije, dvižne košare ali pa s pomočjo usposobljenih delavcev na višini. Dela opravijo kakovostno, hitro in strokovno. Ekipa podjetja Irner je vajena del na višini, posveča se predvsem svojim delovnim nalogam, strah pred višino pa pustijo na tleh.

V svoji ponudbi ima podjetje Irner tudi različne modele gradbenih odrov, za prodajo ali najem. Hitromontažni gradbeni oder, lažji pomični gradbeni odri na kolescih, klasični fasadni cevni oder in modularni sistemski gradbeni oder so vrste odrov, ki jih potrebujemo, kadar se lotevamo prenov ali obnov objektov in se gradbena dela odvijajo na višini. Cene mesečnega najema gradbenega odra podjetja Irner se gibljejo od 1,5€/m2, če pa bodo predvidena dela trajala dlje, nudijo strankam celovito storitev, ki vključuje tudi montažo in demontažo elementov gradbenega odra, tu pa se cene najema gradbenega odra pričnejo pri 4,5€/m2.

Uporabljajo gradbene odre priznanih proizvajalcev Layher in Altrad Baumann in imajo vse zahtevane certifikate, ki jih ob najemu ali prodaji gradbenega odra strankam tudi izkažejo. Dela na višini bodo z gradbenimi odri podjetja Irner potekala učinkovito, hitro, predvsem pa varno in zanesljivo.

Preberite si tudi...