Enojna dvižna postelja 90x200

Dvižna postelja – cena ugodna | Enojna dvižna postelja 90×200

by

Dvižna postelja bo preoblikovala manjši prostor na ustvarjalen način ter prihranila veliko prostora v manjših in večjih bivalnih prostorih. Postelja je pohištveni kos, ki zavzame veliko prostora, ki ga mnoga stanovanja, še posebej tista v glavnih mestih, nimajo. Majhni bivalni prostori se zaradi neustreznega pohištva zdijo natrpani, nepraktični in pogostokrat neprijetni za bivanje.

Dvižna postelja (cena je odvisna od modela) je verjetno najpogostejši način prihranka prostora v domu. Ne le, da se postelja zloži, kar zagotavlja več odprtega prostora, temveč nudi tudi več shranjevalnega prostora, kar zmanjšuje nered. S pomočjo inovativnih rešitev je optimalno prilagojena sodobnemu načinu življenja in popolno združuje učinkovitost z modno funkcionalnostjo.

Dvižna postelja cena, ki prepriča

3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti pred nakupom dvižne postelje

Ne glede na to, ali kupujete ležišče za počitniško hiško, domačo pisarno ali enosobno stanovanje je treba pred nakupom nekoliko premisliti o tem, kaj si pravzaprav želite. Postelja je dolgoročna naložba, zato si pred nakupom postavite naslednja vprašanja:

  • Je dvižna postelja prava izbira in kakšen je njen namen?

Pred izbiro je treba preveriti, kakšno pohištvo dopušča prostor. Dvojna in enojna dvižna postelja, prihranita veliko prostora, zato si je treba vzeti nekaj časa za razmislek, kako izkoristiti dodatno sobo. Ko postelja ni v uporabi, je sobo za goste mogoče spremeniti v bralni kotiček, domačo pisarno ali igralno sobo. Dvižna postelja 90×200 je nadvse primerna za otroške sobe. Ponoči otrokom zagotavlja kakovosten spanec, čez dan pa se otroška soba spremeni v veliko igralnico.

Enojna dvižna postelja

  • Navpična ali vodoravna postelja?

Pred nakupom je dobro premisliti o postavitvi postelje. Na kateri steni bo pritrjena? Kako dolga je stena? Če je prostor daljši in ozek, se bo odlično prilegala navpična enojna dvižna postelja, če je prostor širši, je dobra izbira vodoravna postelja. Nekaj, čemur se pred nakupom ne gre izogniti, je merjenje sobe. Le s pravimi dimenzijami prostora je mogoče najti ležišče, ki bo prostor poudarilo ter nadgradilo.

  • Katera dimenzija je prava?

Ta odločitev je seveda povezana s prostorskimi omejitvami. V podjetju Odako d. o. o. imajo na voljo postelje različnih dimenzij vse od 80×200 do 182×200, možne pa so tudi dimenzije po naročilu kupca. Ali je prava izbira enojna dvižna postelja ali dvojna je odvisno od stenskega in talnega prostora na voljo.

Dvižna postelja 90×200 je vrhunska izbira, ko je prostora malo in bo posteljo uporabljala le ena oseba. Dvižna postelja 180×200 pa je namenjena večjim prostorom, saj jo lahko uporabljata dve osebi. Čeprav, je dvižna postelja 180×200 nekoliko večja je njena zložena velikost zanemarljiva.

Dvižna postelja 180x200

Dvižna postelja – cena, kakovost, zanesljivost in modeli

Čeprav mnogi komični filmi, televizijske nadaljevanke in risani filmi trdijo nasprotno, so dvižne postelje nadvse varne in zanesljive. Dvižna postelja 90×200 je, kot večje postelje na enem koncu pritrjena na sofisticiran mehanizem za shranjevanje navpično ob steno ali v notranjost omare. Mehanizem, ki je razvit za vsakdanjo uporabo z inovativno stopnico (pregibno ličnico), omogoča dvig in mehak “SOFT” spust ter je vgrajen na vse modele postelj.

Podjetje Odako d. o. o. nudi široko izbiro z različnimi dodatki in funkcijami, ki jih lahko nudi le dvižna postelja. Cena je seveda odvisna od dodatkov večnamenskega pohištva. Mednje sodijo funkcionalne komponente, kot sta sedežna (Sofa) ali miza. Za otroške sobe je prvovrstna izbira samostojen pograd z ročnim potegom navzdol, ki nudi neodvisno spuščanje obeh postelj. Le te odlikuje elegantna sodobna zasnova, kar zagotavlja umestitev v vsak prostor ne glede na stil notranjega oblikovanja.

Dvižna postelja, cena katere je konkurenčna in primerna kakovosti spanja, je večnamensko pohištvo. To pomeni, da nakup ne predstavlja le naložbe v dvižno posteljo, temveč tudi v izbrane dodatke. Takšna naložba bo povečala funkcionalnost doma ter zagotovila kakovosten spanec vam in vašim gostom.

Dvižna postelja

Preberite si tudi...