Delovna oblačila oz. uniforme zdravstvenih delavcev lahko najamete

by

Delovna oblačila zdravstvene panoge so bolj kot delovna oblačila katerekoli druge panoge občutljiva na standarde, ki jih to področje zahteva. V primerjavi z oblačili v industriji ali pisarnah, kjer tovrstna oblačila bolj kot ne tvorijo podobo podjetja oz. znamke, so delovna oblačila za zdravstvo nujna, saj varujejo tako zdravstvene delavce, še posebej pa paciente. Ob omembi imena »zdravstvo« najbrž vsakdo izmed nas najprej pomisli prav na bele oz. zelene uniforme za zdravstvene delavce, saj nenazadnje predstavljajo pravi pravcati simbol te panoge. Obenem pa to nakazuje tudi na veliko razširjenost in prepoznavnost zdravstvenih delavcev, ki predstavljajo nujen segment vsake družbe. Hkrati pa pomeni tudi velik finančni vložek prav v delovna oblačila zdravstvenih uslužbencev, ki so tu nujno potrebna. Bodisi javne bodisi zasebne zdravstvene ustanove se pri nakupu t. i. uniform za zdravstvo soočajo z velikimi težavami, saj predstavljajo velik finančni zalogaj. Le malokdo pa ve, da je tudi oblačila za zdravstvo – prav tako kot ostala delovna oblačila – mogoče najeti.

Delovna oblačila za zdravstvo

Izposoja uniform za zdravstvene delavce je finančno ugodna

Izposoja delovnih oblačil zdravstvene panoge? Zakaj pa ne. Na ta način namreč privarčujemo ne le denar, temveč tudi čas, kar igra pomembno vlogo tako v javnih kot tudi v zasebnih zdravstvenih ustanovah. V podjetju Lindström nudimo kakovostna delovna oblačila za raznovrstne panoge, med drugim tudi za zdravstvo: v izposojo nudimo zdravniške halje, zgodnje dele in spodnje dele, obutev in podobno. Še posebej pomembno pri vsem pa je, da je mogoče uniforme za zdravstvene delavce izbrati glede na lastne želje in potrebe. Nudimo tako klasične kot tudi bolj posebne in moderne kroje oblačil za zdravstvo, zagotavljamo pa ne le njihove izposoje, temveč tudi redno vzdrževanje. Prav redno (industrijsko) pranje, redna menjava in dobava čistih oblačil, kot tudi zamenjava in reciklaža ponošenih delovnih oblačil za zdravstvo, pa v tej panogi igra ključno vlogo. Zaradi njene razširjenosti in konstantnega obratovanja ter stika z ljudmi, pri katerem je še posebej pomembna higiena, je odzivnost ključnega pomena. Vse to in še več pa vam nudimo prav pri nas, kjer se z vami dogovorimo tudi o času dobave, rednosti vzdrževanja in morebitne menjave delovnih oblačil zdravstvenih delavcev.

Zakaj bi oblačila za zdravstvo prali doma, če to storimo mi?

Lindström vam med drugim ne nudi zgolj izposoje uniform za zdravstvene delavce, temveč zagotavlja tudi redno in sprotno vzdrževanje le-teh. Pri tem imamo v mislih redno dobavo čistih oblačil, ki izpolnjujejo vse higienske standarde, zamenjavo dotrajanih delovnih oblačil za zdravstvo ter sprotno industrijsko pranje. Čeprav se lahko odločimo tudi za pranje doma, pa vam industrijsko pranje omogoča večji prihranek, obenem pa vas odveže skrbi za njihovo vzdrževanje. Namesto vas umazana oblačila odpeljemo kar mi in jih v pranje dostavimo partnerskim čistilnih servisom. Delovna oblačila zdravstvenih delavcev tako redno ostajajo čista, saj prav industrijsko pranje omogoča varno odstranitev nastalih madežev, s tem pa doseganje najvišjih standardov in higienskih rezultatov, ki so v zdravstvu še kako pomembni. Pri čiščenju uniform za zdravstvo se uporabljajo le potrjeni postopki, za njihovo nadgradnjo pa skrbi stalno izpopolnjevanje tehnik čiščenja. Po pranju vedno sledita tudi obvezni pregled in kontrola kakovosti opravljene storitve, kot tudi morebitna ponovna obdelava oblačil. Na ta način delovna oblačila zdravstvene panoge pustijo bistveno manjši ogljični odtis, kot pa če bi jih prali doma.

Uniforme za zdravstvene delavce

Redno vzdrževanje uniform za zdravstvo s pomočjo online storitve

Poleg izjemne odzivnosti in učinkovitosti storitev je ena izmed glavnih Lindströmovih prednosti tudi online storitev, ki odjemalcem omogoča bistveno lažje upravljanje s storitvijo in izposojo delovnih oblačil za zdravstvo. Prav upravljanje, pranje in vodenje zalog delovnih oblačil zdravstvene panoge predstavlja enega izmed največjih izzivov, ki pa ga lahko olajša prav online storitev eLindström. Gre za digitalno rešitev, ki omogoča boljše upravljanje in pregled uniform za zdravstvene delavce, dostopna pa je kar 24 ur na dan in praktično kadarkoli. Predstavlja pomemben korak k mobilnosti, saj lahko z njeno pomočjo naročila in zahteve za vzdrževanje delovnih oblačil za zdravstvo oddate kar sami, in sicer s pomočjo nekaj klikov. Vsa naročila glede uniform za zdravstvo pa lahko spremljate in spreminjate na enem mestu, s čimer je poskrbljeno za popolno transparentnost poslovanja.

Transparentnost storitve ob izposoji delovnih oblačil za zdravstvene panoge

Prav zdravstvena panoga je – zaradi velikega količina naročil in sprememb – najbolj izpostavljena netransparentnosti poslovanja. Z našo online storitvijo vam nikoli več ne bo treba skrbeti za sledljivost delovnih oblačil zdravstvene panoge, saj ta omogoča popolnoma razvidno naročanje in sledenje vsem kosom oblačil, s tem pa pomemben doprinos k izboljšanju mobilnosti. Gre za online storitev, ki izboljšuje predvidljivost poslovanja pri izposoji uniform za zdravstvene delavce. Naročena oblačila za zdravstvo boste tako lahko spremljali na vsakem koraku, obenem pa naročilo spremenili že zgolj z nekaj kliki. Slednje pa ne velja zgolj za izposojo, temveč tudi za pretočnost njihovega vzdrževanja. Online storitev ne omogoča zgolj lažje izposoje uniform za zdravstvo, temveč tudi boljšo preglednost nad njihovim vzdrževanjem, tj. dobavo, odvozom, industrijskim pranjem in tako dalje, ki bo pregnala skrbi glede neustreznih naročil in rokov dobave delovnih oblačil zdravstvene panoge.

Preberite si tudi...