kartonske-skatle iz lepenke

Se sprašujete kje kupiti kartonske škatle po meri?

by

Kartonske škatle po meri podjetja KEGO d.o.o. so visoko kakovostne in slovenskega porekla. Prilagodijo se vsaki posamezni želji in raznoraznim potrebam strank. Ponašajo se z lastno proizvodnjo, ki jim omogoča izdelovanje široke palete raznolikih izdelkov iz lepenke in kartona. Na voljo imate kar 3 vrste in sicer 3-slojno valovito, 5-slojno valovito in sivo lepenko.

Na vas je, da določite velikost, obliko in debelino. Izberete lahko celo darilno kartonsko embalažo, kjer sami določite njeno vizualno podobo. Podjetje prav zares poskrbi za vse na enem mestu, za odlično kakovost in ponudbo, o čemer pričajo raznolika mnenja zadovoljnih kupcev, ki jih lahko preberete na njihovi spletni strani.

kartonske škatle različnih dimenzij in oblik

Transportne kartonske škatle za vsako priložnost in izdelke različne velikosti

Iščete idealno, naravno zaščito za vaše izdelke? Potem je kartonska embalaža idealna izbira za vas. Njihova naloga je namreč učinkovita zaščita izdelkov pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi, ki se lahko zgodijo med samim prevozom, rokovanjem ali skladiščenjem. So popolnoma neškodljive okolju, saj je karton mogoče popolnoma reciklirati in ponovno uporabiti.

Podjetje ima tudi pridobljena standarda ISO 9001 (zagotovljen sistem kakovosti) in ISO 14001 (sistem ravnanja z okoljem), saj je njihov cilj poskrbeti le najboljše, naravi prijazne produkte. Debelina kartona je prilagodljiva glede na vaše želje, tako pa se poskrbi, da bodo vaši izdelki zares popolnoma varni, vi pa brez skrbi. Na voljo imate maloserijsko ali kosovno proizvodnjo. Tako da se lahko najprej prepričate ali vam kartonasta škatla zares ustreza in se šele nato odločite za večji nakup. Podjetje je družinsko in mlajše narave, deluje namreč od leta 2010 in si predvsem prizadeva, da omogoči dostop do škatel po naročilu tudi posameznikom in ne samo podjetjem, kar jih najbolj razlikuje od preostalih proizvajalcev lepenk.

Poleg vsega navedenega pa nudijo prav poseben produkt in sicer ”Moja prva hiška”. Gre za dinamično, sestavljivo in razstavljivo kartonsko hiško trde zasnove s potiskom ali brez, ki bo zagotovo očarala vaše najmlajše in jim prinesla mnogo veselih uric igre ter jih popeljala v brezmejni svet domišljije, zabave in ustvarjalnosti.

hiška za otroke iz kartone

Kartonaste škatle, katerih nakup zagotovo ne boste obžalovali

Iščete kartonske škatle za hrano, sadje, steklenice (na primer za vino, med), arhiv ali za darilo? Si želite pridobiti industrijsko embalažo ali sivo lepenko? KEGO d. o. o. lahko poskrbi za vse to. Najbolj popularne so trenutno zagotovo škatle z logotipom, ki poskrbijo za posebno privlačno zunanjo podobo izdelkov posameznega podjetja. Svetovalci vam bodo pomagali poskrbeti za hitro in profesionalno izvedbo, obenem pa vam tudi oblikovali najprimernejši logotip, ki bo vašo embalažo napravil še bolj funkcionalno in lepšo na pogled.

Nudijo tudi arhivski karton, ki se uporablja predvsem za arhiviranje poslovne dokumentacije. Na voljo imajo slednje standardne dimenzije: 460/310/100, 410/290/100, 380/270/100. V kolikor potrebujete močnejše transportne kartonaste škatle, se lahko odločite tudi za model FEFCO 713, ki se od običajnega razlikuje predvsem v večji vzdržljivosti in hitrejšemu, bolj enostavnemu sestavljanju. S tem bo pakiranje izdelkov še hitrejše in prihranili boste tako na času kot tudi denarju.

Za posameznike najbolj privlačen produkt pa je zagotovo darilna embalaža. Ste si kdaj želeli ustvariti zares unikatno darilo za rojstni dan, obletnico, morda celo poroko? To je sedaj povsem dosegljiva želja. Odločite se lahko za višji cenovni razred sive lepenke, ki je kaširana z običajno potiskanim papirjem. Vaše darilo bo tako imelo prav posebno dodano vrednost in ustvarili boste zares nepozabno presenečenje. Stranke se navadno odločijo za takšno pakiranje ob nakupu dražjih izdelkov, kot so na primer ure in drug nakit. Lahko pa seveda polepša tudi manjvredne izdelke in jim pričara prav posebno sporočilo, ki bo ogrelo srce vaših najbližjih.

Preberite si tudi...