polaganje parketa

Polaganje parketa za lep in prijeten dom

by

Polaganje parketa je pomembna faza pri gradnji vsakega objekta, saj začne notranjost hiše ali stanovanja s položenim parketom dobivati na notranji podobi, ko se parket posuši, pa lahko počasi začnemo opremljati prostore po naših željah. V podjetju Godnjavec smo specializirani za polaganje parketa različnih vrst, odvisno od želja in potreb, obenem pa imamo na voljo tudi ostale storitve, med katerimi je zelo priljubljena obnova parketa, kjer star parket kakovostno obnovimo, brez zamenjave le-tega, videz parketa pa je izjemno sijoč. Poleg polaganja parketa se tako ukvarjamo tudi z brušenjem in lakiranjem ter oljenjem parketa in prepričani smo, da boste nad našim delom izjemno zadovoljni, rezultat pa bo sijoč parket po katerem se boste z veseljem sprehodili.

Polaganje parketa od priprave podlage do uporabe prostora

Polaganje parketa je opravilo, ki ga moramo prepustiti strokovnjakom na tem področju, a pomembno je vedeti, katere so faze pri polaganju parketa, da se lahko pri gradnji hiše uspešno pripravimo in ocenimo, koliko časa bo delo potekalo. Prva stvar je izbira parketa ali talne obloge, druga, najpomembnejša faza pa je priprava podlage. Podlaga mora biti suha, trdna, čista in ravna, saj boste le tako lahko kakovostno položili parket in ne bo prišlo do napak ali neprijetnih posledic. Po pripravi podlage se lahko začne polaganje parketa, ki se ga največkrat lepi, največkrat pa se v zadnjih letih polaga tovarniško izgotovljene dvoslojne ali troslojne parkete, surovih parketov se polaga bistveno manj, saj je postopek veliko daljši, parketi pa veliko manj obstojni. Po polaganju parketa je treba tovarniški parket zaključiti še s kotnimi lestvicami, počakati kakšen dan ali dva, potem pa lahko prostor nemoteno uporabljate in začenjate z notranjim opremljanjem.

Oljenje parketa in ostale storitve v podjetju Godnjavec

V podjetju Godnjavec se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato zagotavljamo le najboljše parkete, na glede na vrsto in izbiro lesa, obenem pa omogočamo kakovostno in ugodno polaganje parketa, ki bo vaš dom naredil še lepšega in prijetnega za bivanje. Poleg polaganja parketa se ukvarjamo tudi z oljenjem parketa in brušenjem, obnavljamo star parket in prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni. V kolikor imate glede polaganja parketa kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali o pravilni izbiri ali vam le odgovorili na zastavljeno vprašanje. Les je izjemno prijeten material, ki bo v vaš dom prinesel domačnost, , posledica pa bo uživanje v domu z vašimi najdražjimi.

Preberite si tudi...