Pena po meri

Pena za blazine je odlična rešitev za oblazinjenje vseh vrst sedišč

by

Pena za blazine je odlična rešitev za vse, ki imajo probleme s sedenjem na neudobnih ali celo neoblazinjenih sediščih. Že med samim sedenjem se lahko pojavijo bolečine, ki pa kasneje postanejo še hujše. Če se s takšnimi problemi srečujete tudi sami, vam predlagamo, da sedišče oblazinite s poliuretansko peno za sedežne blazine!

 

Pena za sedežne blazine

Pena za blazine je zelo priročna in vsestranska. Kupite lahko peno za oblazinjenje različnih trdot. Tako lahko svoje sedišče oblikujete čisto po lastnih željah. Če se je na vaši sedežni garnituri pena za sedežne blazine že čisto deformirala in omehčala, jo lahko nadomestite s tršo. Peno za blazine lahko na staro le položite in sedišče povišate, ali pa jo v celoti zamenjate. Vaša sedežna garnitura bo tako na otip in na pogled videti kot nova! Da pa bi dobro izgledala čim dlje, vam priporočamo, da izberete tršo peno za oblazinjenje. Le-ta se ne bo tako hitro deformirala in na sedežni garnituri boste lahko uživali še dolgo časa.

Pena za blazine

 

Pena za blazine namesto običajne vzmetnice

Se ponoči stalno zbujate ali celo nič ne spite? Vas zjutraj vse boli? Rešitev je zelo enostavna! Svoje staro ležišče enostavno zamenjajte z novim iz pene za blazine. Kje kupiti peno za blazine naj vas ne spravi v zagato, saj jo lahko kupite na spletu ali v različnih trgovinah za dom. Rezanje pene za oblazinjenje je zelo enostavno, zato jo lahko prilagodite točnim meram vaše postelje. Peno za blazine lahko preoblečete v prevleko za vzmetnice, tako da bo izgledala kot jogi. Prevleka bo peno tudi ščitila pred morebitnimi madeži.

 

Pena za oblazinjenje sedišč v počitniških vozilih

V bivalnem delu prikolice ali avtodoma preživimo veliko časa, zato je pomembno, da so sedišča udobna. Če so stare pene že dotrajane, jih lahko enostavno zamenjajte z novimi. Pena za oblazinjenje je zelo lahka, zato je za počitniška vozila super rešitev. Oblečete jo lahko v različne prevleke, ki bodo v prostor prinesle potrebno svežino. Tako ne bodo dobro videti le pene za sedežne blazine, temveč celotno počitniško vozilo! Ob vstopu se vam bo skoraj zdelo, da ste kupili novega. Se vam poleg vprašanja, kje kupiti peno za blazine poraja tudi vprašanje po kakšni ceni jo lahko kupite? Odgovor vas bo zelo razveselil! Pena za blazine ni draga, zato bo manjša renovacija vašega počitniškega vozila zelo poceni. Hitrejše, enostavnejše in cenejše rešitve za boljše sedenje ni! Kupite peno za sedežne blazine in se na dopustu dobro odpočijte.

 

Preberite si tudi...