Vhodna vrata za stanovanje

Vhodna vrata za stanovanje z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno

by

Vhodna vrata so tisti del hiše, ki naredi največji vtis na vas in vaše goste. So prva stvar, ki jo zagledate, ko se vrnete domov po napornem dnevu v službi in predstavljajo vhod v vaš dom. Zato je še kako pomembno, da izgled vhodnih vrat ustreza vašim pričakovanjem, in da se ob prihodu domov počutite domače. Vrata pa imajo poleg lepega videza še eno bolj pomembno funkcijo, saj vaš dom ščitijo pred nepridipravi. Zato lahko v naši ponudbi izbirate tudi med protivlomnimi vrati, ki bodo vaš dom še dodatno zaščitila.

Poleg vsega naštetega, morajo vhodna vrata poskrbeti tudi za dobro toplotno in zvočno izolacijo, kar še zdaleč ni samoumevno. Pri nas dobite najboljša vhodna vrata za stanovanje, našo odličnost potrjujejo tudi naši certifikati in prejete nagrade. Za nami je 14 uspešnih let nabiranja izkušenj in izpopolnjevanja, da smo lahko vedno znova še boljši za vas. Poskrbimo za izvedbo celotne storitve – pri nas izberete svoja okna in vrata, ki jih naš tim z dolgoletnimi izkušnjami strokovno vgradi, vi pa se lahko pohvalite z novimi vhodnimi vrati. Prepričajte se sami in se odločite za nakup vhodnih vrat Maksi in se poslovite od težav.

 

Vhodna vrata za stanovanje

Modra vhodna vrata za stanovanjeNakup vhodnih vrat je zagotovo ena izmed pomembnejših naložb v vaše stanovanje ali hišo. Vsak si želi vrat z dolgo življenjsko dobo, modernim designom in dobro protivlomno zaščito. Le redka pa so vrata, ki vam vse to tudi zagotavljajo. Vhodna vrata Maksi vam s kvalitetnimi materiali, dolgoletno tradicijo in mnogimi zadovoljnimi kupci, zagotavlja zadovoljstvo z vašim nakupom. V naši ponudbi lahko najdete Premium vhodna vrata, ki so moderna, izbirate pa lahko med kar 23 modeli.

Naslednja v ponudbi so ALU vhodna vrata za stanovanje, ki so obenem moderna in priljubljena zaradi estetskih vzorcev in okrasov, izbirate pa lahko med kar 108 modeli. Za ljubitelje bolj živahnih barv pa smo zasnovali še PVC vrata, ki so prav tako na voljo v 108 različnih modelih. Cena vhodnih vrat PVC je nekoliko nižja, kar nam omogoča tudi večjo svobodo pri raznih dodatkih.

 

Protivlomna vhodna vrata

Ena najpomembnejših funkcij vhodnih vrat je zaščita pred ropom. Dandanes so nepridipravi vedno bolj iznajdljivi, saj se poslužujejo različnih tehnik vlamljanja. Zato je izrednega pomena, da si zagotovite najboljša vhodna vrata, ki vas bodo zaščitila pred takšnimi situacijami. Maksi protivlomna vhodna vrata imajo dodaten varnostni zatič, dvojni jekleni podboj, dodatno jekleno ojačitev, varnostno ključavnico z blokado in posebno zaščito pred lomljenjem in vrtanjem, saj se predvsem slednje tehnike poslužuje velika večina roparjev.

Maksi vrata vam zagotavljajo tri-slojno izolacijo, imajo tudi samodejno talno tesnilo in zaščito proti dvigu vrat. Zelo pomembna je tudi ključavnica, ki deluje tiho in enostavno, brez glasnih zvokov in zatikanja. Maksi vrata se lahko pohvalijo tudi s certifikati protivlomnosti, ki jih priznavajo pomembni evropski inštituti. Izjemen je tudi podatek, da vhodna vrata Maksi v primeru požara zadržijo ogenj za kar 1 uro, nekatera tudi dlje. V njihovi trgovini si najprej izberete enega izmed treh modelov vrat – Ruby Basic, Ruby Advance ali Ruby Premium, potem pa lahko izbirate še med 31. barvami in 16. različnimi modeli kljuk.

 

Notranja vrata

Notranja vrata so pomemben del našega stanovanja, saj ustvarjajo eleganten videz in toplino, obenem pa lahko popolno zaokrožijo videz našega pohištva, če se z njim ujemajo. Zato je pomembno, da izberemo vrata, ki ustrezajo našemu stanovanju in pohištvu, obenem pa morajo biti tudi visoko kvalitetna. Pri nas lahko kombinirate različne modele z različnimi barvami, detajli, vzorci, kljukami in ostalimi elementi.

Glede na želene dimenzije izdelamo vaš želen model vrat, izberete lahko tudi smer odpiranja, ustrežemo pa tudi kakršnim koli ostalim zahtevam. V ponudbi imamo lesena in laminatna vrata. Prednost lesenih vrat sta odlična toplotna in zvočna izolacija, laminatna vrata pa poskrbijo za izjemno eleganten in prefinjen videz. Ne pozabite – vhodna vrata naredijo prvi vtis, notranja pa so prav tako pomembna za celovit izgled stanovanja.

 

Lastnosti najboljših vhodnih vrat

Protivlomna vrata za stanovanjeKako izbrati prava vhodna vrata za vaš dom, na kaj morate biti pozorni in kaj je najbolj pomembno? Zagotovo je pomembno, da so vhodna vrata privlačna na pogled in se ujemajo z ostalim pohištvom, fasado, dekoracijami itd. Poleg tega pa ne smemo pozabiti na pomen varnosti in zaščite ter zvočne in toplotne izoliranosti. Vhodna vrata morajo biti narejena iz kvalitetnih materialov, trdna, odporna in protivlomno dovršena. Krilo in podboj morata biti sestavljena iz kompaktnih profiliranih cevi, ki so ne le varnejše, temveč tudi lepše na pogled od krivljene pločevine.

Vrata naj imajo tudi jekleno mangansko zaščito, ki vas bo zaščitila pred nepridipravi. Velik pomen ima tudi ključavnica, ki mora biti tiha, delovati mora lahkotno in enostavno. Z našimi okni in vhodnimi vrati se izognete tudi prodiranju hrupa v vaše prostore. Preverite našo kvaliteto v naših katalogih in na spletni strani, kjer lahko najdete tudi komentarje zadovoljnih kupcev. Odločite se za nakup vhodnih vrat in oken Maksi in naredite najboljšo naložbo v vaš dom. Najboljša vhodna vrata že čakajo na vas.

Preberite si tudi...