Masivne hrastove postelje po meri

Masivno pohištvo za spalnico: postelja in nočna omarica Artles

by

Masivno pohištvo za spalnico, ki so ga cenile že naše babice, ima še vedno ogromno vrednost. V poplavi umetnih materialov les deluje najbolje na človeka in okolico. V spalnici bo naravnost čudovito videti postelja iz masivnega lesa, pa zraven še ujemajoča nočna omarica. Prav takšno pohištvo izdeluje slovensko podjetje Artles, kjer imajo že več kot 30 let izkušenj z obdelovanjem lesa. Cenjeni so na domačem in tujem tržišču, njihovi izdelki pa vrhunske kakovosti. Ko iščete trajno, edinstveno pohištvo, se zagotovo ozrite na njihovo masivno pohištvo za spalnico. oprema je zelo funkcionalna in estetska.

Zakaj za spalnico izbrati les

Izbira materialov pri notranji opremi je izredno pomembna. Kar nekaj študij je že pokazalo, da les ugodno vpliva na počutje in na zdravje. Je naraven material, ki v prostor prinaša toplino in domačnost. V spalnici, kjer preživite kar tretjino dneva, je to še kako pomembno. Morate se dobro spočiti in regenerirati. Masivno pohištvo za spalnico je zato najboljša izbira – kakovostno, zdravo in lepo. Leseni izdelki so prav tako unikatni, saj je vsak kos lesa edinstven. Masivna lesena postelja in drugo pohištvo je tudi zelo trajna izbira – gre za vrhunske izdelke, ki imajo dolgo življenjsko dobo in z nekaj primernega vzdrževanja desetletja ohranjajo čudovit videz.

postelja iz masivnega lesa

Lepa postelja iz masivnega lesa

Za raznolike spalnice priporočamo masivno leseno posteljo Ralf. Izberete lahko hrast ali bukev. Na voljo je v več dimenzijah: 200×100 cm, 200×140 cm, 200×160 cm in 200×180 cm. Vsaka postelja iz masivnega lesa je natančno izdelana in površinsko obdelana (oljena), da je dobro zaščitena. Ima visoko vrednost, saj gre za zelo obstojen kos. Rob dobave za takšno posteljo je načeloma do 30 dni. Masivna hrastova postelja je višjega cenovnega razreda, cenejša opcija pa je kern bukev.

Če želite poleg ležišča še nekaj dodatnega shranjevalnega prostora v spalnici, izberite masivno leseno posteljo s predali. Ti so zelo priročni in velika nadgradnja klasične postelje s štirimi nogami. Tudi posteljo s predali lahko naročite v več dimenzijah, pri 100 cm sta predala dva, pri večjih posteljah pa kar štirje. Vanj boste lahko pospravili vso posteljnino, blazine, razna sezonska oblačila, brisače in drugo.

Masivne nočne omarice

Dobra postelja iz masivnega lesa ni popolna brez nočne omarice. Poleg ležišča nujno potrebujete vsaj manjšo površino za odlaganje osebnih stvari, kakšno bralno lučko in podobno. Najlepše seveda je, če se masivno pohištvo za spalnico med seboj ujema. Izberite torej posteljo in nočno omarico iz enakega lesa.

Tudi pri modelu za masivne nočne omarice ponuja Artles dva možnosti. Prva je samostoječa nočna omarica na štirih nogah (prav tako imenovana Ralf, saj se ujema s posteljo). Alternativa je konzolna omarica, ki se pritrdi na stranico postelje.

Masivno pohištvo iz certificiranega lesa

Ko se za izdelavo uporabljajo naravni viri, pa kjerkoli to že je, moramo biti še toliko bolj pozorni. Sodobna podjetja z vizijo med svoje vrednote umeščajo tudi varovanje okolja in odgovorno ravnanje. Pri Artlesu so zato zelo ponosni, da sledijo načelu trajnosti. To dokazuje pomembni certifikat FSC (Forest Stewardship Council). Njegov namen je podpora vzornega gospodarjenja z gozdovi v svetovnem merilu. Prav vse masivno pohištvo Artles je iz certificiranega lesa, ki je nadzorovan od lastnika gozda, prek sečnje, transporta, izdelave do končnega prodajalca. Z znakom odgovorjenja upravljanja z gozdovi so si močno povečali ugled in prepoznavnost, stranke jih še bolj cenijo.

masivno pohištvo za spalnico

Serijski izdelki: kje jih lahko vidite

Serijsko pohištvo Artles je na voljo za ogled in naročilo v njihovih partnerskih salonih. Nahajajo se v večjih mestih po celotni Sloveniji. Če vas zanima, kje je vam najbližja lokacija, vam z veseljem dajo to informacijo, da ne boste po nepotrebnem hodilipredaleč. Sporočite jim svoj naslov, pa vam povejo za najbližji salon z njihovim masovnim pohištvom za spalnico. Nekateri izdelki so predstavljeni tudi na njihovi spletni strani, kjer najdete še več podatkov. Sicer pa podjetja kar 80 % produktov izvaža na tuje trge, kjer so že izredno priznani. Šele nedavno so se odločili, da svoje pohištvo čim bolj dostopno naredijo tudi za domače kupce. Poleg masivnega pohištva za spalnico prodajajo tudi izjemne masivne mize in stole za gospodinjstva, gostince in poslovne prostore, regale, omarice, servirne vozičke in police. Odločitev za njihove izdelke je zagotovo dobra, kar lahko potrdijo številne zadovoljne stranke po svetu.

Izdelava pohištva po naročilu

Če imate sami zamisel ali skico za kakšen kos pohištva, vam pri Artlesu željo z veseljem uresničijo. Zaradi serijskega pohištva, ki ga izvažajo na zahodni trg, imajo dobre cene vhodnih surovin, kar pomeni, da so zelo konkurenčni tudi pri izdelavi po naročilu. Na njih se lahko obrnete za masovno pohištvo za bivanjske prostore, gostinsko uporabo ali za poslovne prostore; izkušnje imajo na vseh teh področjih. Najlažje z njimi v stik stopite prek kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani. Poslali vam bodo neobvezno ponudbo, nato pa se boste dogovorili za nadaljne sodelovanje.

Preberite si tudi...