Masivne hrastove postelje po meri

Lesene postelje – trpežni masivni les ustvarja naravne teksture

by

Lesene postelje iz naravnega materiala dajejo pridih klasičnega in tradicionalnega dizajna ter v spalnice vnašajo domačnost in toplino. Posebej stilsko prilagodljiva in trpežna je postelja iz masivnega hrastovega lesa, kjer s površinsko obdelavo in dodatnim nanosom posebnega olja poskrbimo za zdravju prijazno bivanje. Hkrati gre za dolgoročno in trajnostno naložbo, saj je postelja iz hrasta izdelana za visoke obremenitve in je enostavna za vzdrževanje. Trdo gostoto obdelane površine ima tudi postelja iz masivnega lesa bukve.

Masivne postelje in ostalo pohištvoGladka površina lesene postelje daje naravno toplo barvo, ki skladno dopolnjuje ostale pohištvene elemente v spalnici. Lesene postelje z naslonjalom za hrbet so lahko na štirih kompaktnih nogah iz lesa ali pa imajo praktične shranjevalne predale, ki jih je mogoče enostavno izvleči, saj so na kakovostnih krogličnih vodilih. Lesene postelje se lahko v enakem slogu barv in tekstur lesa dopolnijo s samostoječimi nočnimi omaricami ali pa z nočnimi konzolami s predali, ki se pritrdijo na zgornjo stranico okvirja.
V slovenskem podjetju Artles izdelujemo lesene postelje standardnih dimenzij ter izdelke po meri, ki se prilagajajo prostoru in željam naročnika. Postelje iz masivnega lesa hrasta ali bukve iz standardizirane kolekcije so izdelane v univerzalni dolžini 200 cm, njena širina pa se prilagaja potrebam vse od 100 do 180 cm.

Preberite si tudi...