Lepilni trak

Lepilni trakovi so enostavni za uporabo

by

Lepilni trakovi imajo izjemno širok spekter uporabe, zato jih najdemo v otroških sobah, domačih delavnicah in profesionalnih podjetjih, njihova glavna naloga pa je pakiranje kartonskih in ostalih embalaž, kamor shranimo različne stvari. Lepilni trak za pakiranje poznamo vsi, ki smo se kadarkoli selili, prenavljali stanovanje ali hišo in delali v različnih skladiščih, z njim pa se spoznajo že otroci v šoli. Največja prednost lepilnih trakov je v tem, da so enostavni za uporabo in povsem nenevarni, tako da jih lahko uporabljajo tako otroci kot odrasli, ne glede na to, za katero stvar so namenjeni.

Poznamo več različnih vrst lepilnih trakov, odvisno od vaših želja in potreb, v našem podjetju Minjon pa poleg kakovostnih lepilnih trakov za pakiranje nudimo tudi ostali embalažni material, tako da lahko najdete vse za pakiranje po ugodni ceni. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo lepilne trakove iz kakovostnih materialov, ki vas ne bodo pustili na cedilu, pakiranje pa bo odslej enostavno in predvsem zabavno za vso družino od najmlajših do nekoliko starejših. Prepričani smo, da boste nad izbiro naših lepilnih trakov navdušeni in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

Lepilni pakirni trak

Lepilne trakove najdemo v domačih delavnicah in profesionalnih podjetjih

Lepilni trakovi so enostavni za uporabo in izjemno učinkoviti pri pakiranju v kartonske škatle in ostale materiale, zato ne čudi, da jih najdemo skoraj povsod, od domačih delavnic, kjer marsikdaj rešijo kakšen na videz nerešljiv problem pa vse do profesionalnih podjetij, kjer potrebujejo lepilne trakove pri vsakdanjem delu, bodisi za pakiranje izdelkov, bodisi za zaščito pri kakšnem delu. Osnovna naloga lepilnih trakov je pakiranje, najpogosteje v kartonske škatle, ki jih s pomočjo trakov zapremo, da izdelki ne morejo pasti ven, obenem pa jih tako tudi zaščitimo pred morebitnimi poškodbami pri transportu.

Lepilni trakovi za pakiranje so izjemno enostavni za uporabo, obenem pa zelo učinkoviti in prepričani smo, da vam bodo privarčevali marsikateri problem, zato je nujno, da imate kakovostne lepilne trakove tudi vi doma ali v službi. Poleg osnovne funkcije pakiranja v kartonske škatle lahko lepilne trakove uporabite tudi pri zaščiti določenih izdelkov ali pa pri zaščiti pri beljenju stanovanja, z njimi lahko označite določene stvari ali pa jih enostavno zalepite nazaj na svoje mesto. Načinov uporabe je ogromno, pomembno je le, da imate kakovosten lepilni trak, ki ga najdete v podjetju Minjon po ugodni ceni.

Lepilni trakovi iz različnih materialov

Lepilni trakovi so vsestransko uporabni, a je izjemno pomembno, da izberete takšen trak, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam, saj boste le tako dobili tisto, kar si želite. V našem podjetju imamo na voljo različne embalažne lepilne trakove, med katerimi sta izjemno priljubljena pp lepilni trak, ki je narejen iz polipropilena ter papirni lepilni trak, ki je kot že ime pove narejen iz papirja in gre za najbolj ekološki trak in je primeren za vse tiste, ki vam je mar za okolje v katerem živite. Lepilni trak iz folije polipropilena ima visoko kvalitetno lepilo iz naravnega kavčuka in ogljikovodikove smole in je primeren za lepljenje lahkih in srednje težkih kartonskih škatel, obenem pa lahko zaradi visoke moči lepila z njim lepimo tudi škatle nepravilnih oblik ali z neravnimi površinami.

Pp lepilni trak ima odlično lepljivost, dolgotrajno obstojnost lepila in je primeren za ročno razdeljevanje ali avtomatizirano uporabo. Papirni lepilni trak na drugi strani zagotavlja kvalitetno lepilo iz naravne gume/solventa, trak je odporen na visoke temperature, zelo dobro pa se lepi na recikliranem kartonu. Pri papirnem lepilnem traku je možnost potiska traka z logom vašega podjetja ali zgolj z določeno besedo, odvisno od vaših želja. Poleg omenjenih trakov imamo v naši ponudbi na voljo tudi pvc lepilne trakove, ne glede na izbiro pa smo prepričani, da boste navdušeni nad izbiro.

Maskirni trak PVC

Lepilni trakovi za pakiranje po ugodni ceni

V podjetju Minjon imamo na voljo kakovosten pakirni program kjer imamo na voljo številne embalažne lepilne trakove različnih vrst, različne vrste folij, povezovalne trakove, obložilne embalaže in transportno embalažo in verjamemo, da vam bodo naši izdelki izjemno olajšali pakiranje in ga naredili vsaj malo zabavnega. Eden od najbolj prodajanih produktov v pakirnem programu so vsekakor lepilni trakovi, ki so primerni za lepljenje kartonskih škatel, njihova glavna odlika pa je izjemno enostavna uporabo, zato so primerni tudi za mlajše otroke.

Z lepilnimi trakovi pospravljanje sobe, igrač ali pa selitev ne bodo več tako stresni dogodki, obenem pa boste lahko vse stvari enostavni pospravili v škatle in jih bodisi prenesli v drugo stanovanje in hišo ali zgolj varno shranili v kleti ali na podstrehi. Prepričani smo, da boste z našimi lepilnimi trakovi za pakiranje prihranili pri času pakiranja, ki je pomembno tako v osebnem kot službenem življenju. Za več informacij glede lepilnih trakov nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu in z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na morebitne nejasnosti.

Preberite si tudi...