Kakovostni kovinski, leseni in kletni regali za shrambo

by

Organizacija in shranjevanje raznoraznih stvari sta danes bistvenega pomena, česar se zavedamo tudi v podjetju ZAK. Police za shrambo, leseni in kovinski regali ter rešitve za shranjevanje v kleteh tako v službi kot doma prihranijo veliko dragocenega prostora, hkrati pa omogočijo tudi hitrejše iskanje in varno shranjevanje izdelkov in dokumentov. Kar so včasih redno načenjali vlaga in drugi elementi, je danes varno spravljeno. Rešitve, ki so bile razvite za industrijsko uporabo in varno shranjevanje v bankah in knjižnicah, s pridom uporabljamo v stanovanjskih enotah in kletnih prostorih. Ko pomislimo na kovinske regale v skladiščih, si ne predstavljamo, da bi nam lahko prišli prav tudi v domačem okolju. A tehnologijo za učinkovito in varno shranjevanje arhivov in izdelkov v trgovinah so izdelovalci odlično prilagodili za uporabo v gospodinjstvih. Predvsem gre za prenos izkušenj z najbolj primernimi materiali in modularnostjo sestavov, regali in police za shranjevanje doma pa so temu okolju prilagojeni po velikosti in izgledu.

Funkcionalni kovinski regali

Od garderobnih omar do predalnikov

Garderobne omare in predalniki za shranjevanje najrazličnejših stvari so najpogostejše rešitve za shranjevanje v stanovanjih. Posebna prednost teh sistemov je njihova prilagodljivost danemu prostoru. Ker so sestavljeni iz poljubnega števila manjših elementov, predalov ali polic, jih lahko postavimo v sicer neizkoriščene dele stanovanja, kot je na primer prostor pod stopnicami. Poleg kovinskih se lahko odločimo tudi za lesene police ali regale, saj bodo v stanovanju varni pred neugodnimi vplivi, ki v skladiščih pogosto narekujejo kovinsko izvedbo.

Kletni regali so spet v modi

Samopreskrbni trendi narekujejo ponovno učinkovito rabo kletnih prostorov. Če so bili kletni regali v preteklosti okorni in nerodni za vzdrževanje, sodobne različice črpajo iz izkušenj uporabe v velikih skladiščih. Zato kletni regali danes učinkovito izrabljajo prostor, so visoko prilagodljivi, enostavni za montažo in vzdrževanje ter odporni na vlago. Takšni regali in police lahko prevečkrat natlačene kleti spremenijo v koristen prostor, ki stanovanja odreši funkcije shranjevanja zalog. Spravljanje in iskanje po kletnih regalih je hitro in enostavno in v praksi poveča stanovanjsko površino za površino kletnih prostorov ali shrambe.

Preberite si tudi...