Čistilo za wc in vodni kamen

Čistilo za wc školjko prijazno okolju, je narejeno na rastlinski osnovi

by

Čistilo za wc školjko še ni bilo bolj prijazno okolju, kot trenutni hit na tržišču, ki ga proizvaja podjetje Odori. Če želite očistiti svoje stranišče z maksimalno učinkovitostjo in hkrati poskrbeti za svež vonj potem ste vsekakor naleteli na odličen produkt.

Čistilo za wc vsebuje le naravne sestavine, ki učinkovito odstranijo vodni kamen in vso ostalo umazanijo. Primerno je za čiščenje pod robom stranišča, za kar poskrbi posebna oblika embalaže. Posebna formula pa ne samo, da odstranjuje trdovratne madeže in bakterije, temveč tudi preprečuje njihov ponoven nastanek. Odlične rezultate boste opazili že po prvi uporabi.

Čistilo za wc proti vodnemu kamnu

Če vam je mar za okolje, kupite bio čistilo za wc školjko

Če ste strasten zagovornik trajnostnega življenjskega sloga in skrbite za dobro počutje našega planeta, je vsekakor danes čas, da svoje gospodinjstvo opremite z okolju prijaznimi rešitvami, kot je bio čistilo za wc. Podjetje strmi k sloganu zelena higiena za prihodnost in tako nudijo v svoji trgovini čistila in ostale produkte 100% naravnega izvora. Izdelki prav tako niso testirani na živalih, pridobljene imajo vse potrebne laboratorijske teste in certifikate ter so obenem izdelani doma, v Sloveniji. Vsekakor se z nakupom prihrani tudi na onesnaženju okolja z izpušnimi plini, ki bi jih ustvarili v primeru nakupa izdelkov iz tujine. Bolje je kupovati domače.

Čistilo za wc Odori ima izjemno formulo, ki temelji na naravnih rastlinskih sestavinah, ki ne le temeljito očistijo vašo straniščno školjko, temveč tudi varujejo okolje pred škodljivimi kemikalijami. Slednje je popolnoma brez živalskih sestavin in je primeren za vse, ki živijo v skladu z etičnimi vrednotami. Poleg tega je embalaža izdelana iz recikliranih materialov, kar še dodatno zmanjšuje vpliv na okolje. Ergonomska oblika embalaže omogoča enostavno uporabo, kar bo olajšalo vaše čiščenje.

Vodni kamen v wc školjki bo odpravljen na enostaven in ekološki način

Vodni kamen v wc školjki, tuš kabini, umivalniku itd. je znan tudi kot apnenec ali apnenčev kamen in je mineralni madež, ki se pojavi zaradi dolgotrajnega kopičenja mineralnih usedlin v vodi. Ta pojav se pogosto pojavlja v gospodinjskih napravah kot so grelniki vode. Vodni kamen se običajno pojavi, ko voda vsebuje visoko koncentracijo mineralov, predvsem kalcija in magnezija. Ko voda izhlapi, se minerali začnejo kopičiti in tvorijo trdne obloge na površinah, s katerimi pridejo v stik.

Čeprav sam po sebi ni škodljiv za zdravje, lahko povzroči številne težave. Odstranjevanje vodnega kamna v wc školjki in drugod zahteva čistila, ki so namenjena odpravljanju mineralnih oblog. Obstajajo tudi preventivni ukrepi, kot so mehčalci vode, ki zmanjšujejo vsebnost mineralov v vodi in tako preprečujejo nastanek vodnega kamna, vendar kaj takega za stranišče ne pride v poštev.

Vodni kamen v wc školjki boste zelo enostavno odstranili s predhodno predstavljenim čistilom. Kot je bilo že omenjeno je prednost izdelka predvsem v izredno praktični obliki embalaže, ki vam bo omogočila, da boste očistili vodni kamen tudi pod robom stranišča. Ravno tam se ga glede na raziskave nabere največ. Uporaba naravnega čistila za vodni kamen naj bo redna že iz vidika higienskih razlogov. Z »zeleno higieno za prihodnost« ne skrbite samo za čistočo svojega doma, temveč tudi za ohranjanje čistega in zdravega okolja.

Vodni kamen v wc kotličku je največkrat pozabljen

Vodni kamen v wc školjki se hitro opazi in se ga z uporabo čistil uspešno tudi hitro odstrani. Problem pa največkrat nastane, ko se pojavi vodni kamen v wc kotličku. Vodni kamen v wc kotličku prinese predvsem slednje težave, kot so zmanjšana učinkovitost splakovanja zaradi kopičenja kamna na notranjih površinah, povečana poraba vode zaradi potrebe po večkratnem splakovanju, neprijeten videz zaradi trdovratnih madežev, ki lahko povzročajo težave pri čiščenju, in poškodbe notranjih mehanizmov kot so ventili in črpalke.

Poleg tega lahko dolgotrajna izpostavljenost vodnemu kamnu v wc kotličku poveča tveganje za okvare, vključno z zamašenimi ventili, poškodbami cevi in puščanjem vode, kar lahko privede do nepotrebnih popravil in višjih stroškov vzdrževanja. Zato je priporočljivo redno odstranjevati vodni kamen v wc kotličku ali uporabljati mehčalce vode ali čistila, ki preprečujejo kopičenje mineralov na notranjih površinah kotlička.

To pa še ni vse. Čistilo za stranišče, ki ga podjetje ponuja v svoji spletni trgovini je okolju prijazno še zaradi svojih refil lastnosti. To pomeni, da je čistilo na voljo v pakiranju, ki služi kot nadomestna kartuša ali polnilo. Ko se vaša obstoječa embalaža izdelka izprazni, lahko uporabite refil, da ponovno napolnite obstoječo embalažo s čistilom za stranišče. Ta pristop lahko pripomore k zmanjšanju odpadkov, saj lahko isto embalažo večkrat ponovno napolnite.

Embalaža omogoča preprosto uporabo in doziranje čistila, hkrati pa omogoča enostavno shranjevanje. Priporočljivo pa je, da vseeno preberete navodila na embalaži ali spletni strani proizvajalca, da bi dobili natančne informacije o uporabi in prednostih refil možnosti.

Preberite si tudi...