Gotovinski krediti

Gotovinski krediti | Obrestna mera izračun za podjetja

by

Gotovinski krediti omogočajo hitro financiranje stvari, ki ne morejo počakati na prihranke. Najsi bo to nakup novega avtomobila, prenova doma, refinanciranje manj ugodnega kredita, nakup stanovanja, plačila poslovnim partnerjem ali zagon novega podjetja.

Krediti banke Sparkasse so nadvse prilagodljivi in brez skritih stroškov. Banka s svojimi strankami gradi dolgoročen in trajnosten odnos. Zato jim namenijo individualno obravnavo ter prilagojene rešitve, kot je kredit za zagon podjetja v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom (SPS).

Rezultat tega so ugodni krediti za podjetja in posameznike, katerih glavna prednost je nizka obrestna mera Izračun kredita je mogoče opraviti preko spleta ali pa v poslovalnici s pomočjo osebnega finančnega svetovalca. Slednji pripada vsaki stranki banke, za katero je dosegljiv preko e-pošte, telefona, video klepeta ali z osebnim obiskom v poslovalnici.

Svetovalec bo s svojim strokovnim znanjem in koristnimi nasveti pomagal pri doseganju finančnih ciljev posameznika ali podjetja.

Gotovinski krediti

Fleksibilni gotovinski krediti in obrestna mera izračun

Gotovinski krediti so odobreni oziroma pred-odobreni (stanovanjski kredit) že v enem samem dnevu. Prihodnjim kreditojemalcem je omogočeno, da informativni izračun kredita opravijo tudi preko spleta.

S tem pridobijo informacije o tem kolikšno vsoto, je mogoče dobiti, kolikšni bodo stroški odobritve, kakšna bo mesečna anuiteta, doba odplačevanja, efektivna obrestna mera (EOM) in obrestna mera

Izračun se nekoliko razlikuje od tistega, ki ga opravi finančni svetovalec. Ta namreč izračun popolnoma prilagodi posamezniku in njegovim finančnim zmožnostim. Komitenti in nekomitenti banke Sparkasse lahko izbirajo med:

• Stanovanjskim kreditom

Stanovanjski kredit do 400.000 € z dobo odplačevanja do 30 let je mogoče najeti s fiksno, spremenljivo ali kombinirano obrestno mero. Izračun je za komitente malce drugačen kot za nekomitente, saj je obrestna mera zanje nižja.

Fleksibilen kredit v času gradnje, banka financira do 80 % vrednosti zastavljene nepremičnine oziroma bodoče vrednosti nepremičnine. Kredit brez skritih stroškov je izplačan v skladu z napredkom vaše gradnje ali adaptacije.

• Hitrim kreditom

Hitri kredit v znesku do 12.000 € z najnižjim mesečnim obrokom je na voljo do 5 let. Fiksna obrestna mera poskrbi za vedno enak obrok, zavarovanje pa za popolno brezskrbnost v primeru brezposelnosti.

• Potrošniškim kreditom

Potrošniški gotovinski krediti do 35.000 € so na razpolago s fiksno ali spremenljivo obrestno mero. Najnižji mesečni obrok kredita je 20 €, doba odplačevanja pa 7 let oziroma 10 glede na poslovanje z banko. Kredit je ugoden tudi za vse samozaposlene, saj se upošteva kazalnik EBITDA oziroma delež neto prihodkov glede na vrsto dejavnosti.

• Avto kreditom

Avto kredit, je kot že ime pove namenjen nakupu rabljenega ali novega vozila. Avto krediti so lahko gotovinski krediti, saj je denar izplačan na račun kreditojemalca ali na račun prodajalca. Ugoden kredit je mogoče pridobiti brez skritih stroškov ocene tveganja kreditojemalca in vodenja kredita.

Obrestna mera izračun

Kredit za zagon podjetja pripomore pri doseganju finančnih ciljev

Ugodni krediti za podjetja so le del ustrezne in pravočasne priprave na podjetniško pot, ki zagotovi sredstva za izpolnjevanje različnih potreb. Vsaka ustanovitev podjetja zahteva denarni vložek, ki bo poskrbel za rast, optimizacijo učinkovitosti ter s tem povečanje dobička.

Čeprav bi bilo idealno financirati vse načrte s prihranki, si lahko to privošči le majhen odstotek novih podjetij. Gotovinski krediti so odlična možnost, da podjetnik:

• Izpopolni grafično podobo podjetja
• Nakupi zaloge
• Nakupu potrebno proizvodno opremo
• Pridobi ustrezno tehnologijo
• Najame nepremičnino
• Vloži v oglaševanje

Kako pa vedeti, kateri gotovinski kredit najbolje ustreza potrebam podjetja? Vsak podjetnik se mora zavedati, da je namen kredita le eden – pomoč pri doseganju finančnih ciljev. Poslanstvo in vizija sta poglaviten del poslovne zgodbe, a uspešno podjetništvo zahteva ustvarjanje dobička.

Zato je treba izbrati spodbudne pogoje, kjer je pomembna prilagojena obrestna mera izračun za kredit. Podjetja bodo najhitreje uresničevala svoje ambicije tedaj, ko bo financiranje prilagojeno:

• Potrebam podjetja
• Zmožnostim odplačevanja
• Ciljnim časovnim okvirjem

Ugodni krediti za podjetja

Ugodni krediti za podjetja v banki Sparkasse so individualno obravnavani, kar jim zagotavlja prilagojene rešitve

Gotovinski krediti banke Sparkasse so posebej zasnovani za potrebe posameznega podjetja ter njihovim poslovnim ambicijam. To banki omogoča več kot 200-letna tradicija, ki je dokaz jasne, iskrene in konstruktivne komunikacije ter individualno oblikovanih rešitev. Da bi lahko podjetniki sledili zastavljenim načrtom in viziji so na voljo:

• Posebni kreditni aranžmaji
• Revolving kredit
• Kredit za obratna sredstva
• Investicijski kredit

Ugodno financiranje poteka v sodelovanju z javno finančno institucijo Republike Slovenije – Slovenskim podjetniškim skladom (SPS). Slednji spodbuja financiranje razvojno-poslovnih projektov v mikro, malih in srednje velikih podjetjih. In kaj ponuja?

Kredit za zagon podjetja

Garancijo Slovenskega podjetniškega sklada ob nezadostnem lastnem zavarovanju, odlok plačila pri vračilu kredita in nižjo obrestno mero. Izračun le te naredi osebni bančni svetovalec, ki s strokovnimi nasveti, mednarodnimi stiki in dolgoletnimi izkušnjami pomaga uresničiti ambicije podjetnika.

Banka Sparkasse s pomočjo Slovenskega podjetniškega sklada pomaga podjetjem zagotavljati cenovno ugoden razvoj in rast. Kredit za zagon podjetja je ključnega pomena za podjetje na začetku podjetniške poti. Spodbudno financiranje pripomore k lažjemu pridobivanju gotovinskih kreditov za zagotovitev likvidnosti, za izvedbo tehnoloških projektov in za izboljšanje financiranja obratnih sredstev.

Podjetje s tem pridobi do 80 % financiranje upravičenih stroškov, obrestna mera za kredit podjetja pa je 6-mesečni EURIBOR + 0,35 % do 0,85 %.

Obrestna mera za kredit podjetja